Cytat Zamieszczone przez Astra:)
Śliczna, mała chateczka wyrosła nagle niewiadomo skąd, stojąc skromnie w kępie zieleni... "Jaaaacież... jak to mało do szczęścia mi trzeba..."
"I niejeden tu pałac w zagąszczu ci błyśnie.
Godny tego, by nie był niczyją siedzibą!!"

Dobra Ala. Poddaję się. Pali w oczy, ciężko oddychać, niewiadomo czy przeżyjemy do rana... Ale niech Ci będzie
No i przeżyłyśmy Nocka minęła spokojnie, ataku tubylców nie zanotowano...ech..ta moja nieszczęsna wyobraźnia.
Budziłam się kilkakrotnie tej nocy z zimna. Śpiwór kiepski, wysłużony...
A jednak dobry śpiwór zrobił swoje...bo mnie było cieplutko ...kurcze...bo mam aż wyrzuty sumienia.

Coś w tym jest, że kiedy już świta i człowiek dojrzy zaspanym okiem przez szparkę w drzwiach, że na zewnątrz już jasno....to jakiś taki spokojniejszy jest Tylko coś mnie nad ranem niepokoiło skrzypieniem drzwi Ki diabeł Dało się też słyszeć zbliżający się warkot silników tych "naszych" samochodów. Kurcze..no chyba tu nie przyjadą pod samą chatę?A zresztą, wszystko mi jedno..śpie dalej
Po dłuuuuuuuższej chwili:- "Cześć Astra"...wstaje!!!....jak pomyślałam tak zrobiłam, po czym udałam się w dal.....dalszą dal Dzionek zapowiadał się cudny, słonko swieciło mi wysoko nad głową, bardzo ciepło, praktycznie nie wieje...no bomba.....teraz tylko szybko zwinąć manele i udać się "gdzie bardziej jest bosko niż ludno "....hmm...gdzie my dziś idziemy??
Gdy wróciłam Astra już rozpaliła ogień, w międzyczasie przyszedł pan robotnik :D , jak się okazało bardzo miły człowiek...a ja sie go tak bałam Powiedział Dzień dobry, wyraził podziw, że my tu dwie, same dziewczynki, w takim lesie, że sie nie boimy..itp.. Hehehe....narcyzm kwitnie Jak niezauważenie przyszedł tak samo znikł....kurcze no, że też każą im wykonywać taką robote w niedziele.....W tym miejscu mogę powiedzieć tylko jedno, wbrew powszechnie panujacej opini o pracownikach leśnych tudzież innych takich, ja ich bardzo szanuje i podziwiam...to są naprawdę fajowi ludzie. Zresztą tak sobie myślę, że człowiek który pracuje w lesie i spędza tam większość swego życia....musi być dobry i wrażliwy :D