fakt ze ta ktora bede szedl teraz jest duzo krotsza. ale przeciez nie o to chodzi zeby sie spieszyc :)
fakt ze ta ktora bede szedl teraz jest duzo krotsza. ale przeciez nie o to chodzi zeby sie spieszyc :)
O godz. 17-tej będzie już zupełnie ciemno.
Poza tym ostrzegam przed atakiem prawdziwej zimy. Moja kotka ma niesamowity apetyt. Zawsze jesienią jadła trochę więcej, ale teraz to już naprawdę przesadza ! :)
A propos - czy ktoś z Was również to zauważył u swojego domowego "futrzaka" ?
Zimą 1978/79 (pamiętna zima) nie miałem jeszcze kota, ale moja znajoma, która od niepamiętnych czasów hoduje koty, twierdzi, że wtedy jesienią jej zwierzaki też miały olbrzymi apetyt.
:)
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
to moje koty już od kilku lat się szykująZamieszczone przez Stały Bywalec
![]()
![]()
Bedzie strasznie...
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
na zime to jako tako sie przygotowalismy razem za kolega, i dale sie przygotowujemy. problemem sa kobiety ktore prawdopodobnie zabieramy. jakie macie w tym wzgledzie doswiadczenie? jak sobie radza "nierozchodzone" towarzyszki plci przeciwnej ??
a co do kotow to nie mam bladego pojecia gdyz nigdy takowego nie posiadalem. moj pies natomiast zawsze ma spory apetyt.
HahahahaZamieszczone przez marcingd
![]()
![]()
Sorki :) niech się uspokoję
Różnie mozna odczytać Twoje pytanie
![]()
![]()
Ale jeśli chodzi o kondycję do wędrowania to znam takie niewiasty, dla których niejeden facet w pełni sił byłby hamowniczym na szlaku
Na przykład pewna Drabiniara z forum...
![]()
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
dopiero jak to drugi raz przeczytalem to zobaczylem jak bardzo nieostre bylo to pytanie
![]()
ale z odpowiedzi wnioskuje ze dobrze je zrozumiales.
Zamieszczone przez Jabol
domyslam sie ze i takie sa. pytanie jednak dotyczy takich co jak chodza to raczej tylko do autobusu. Myslisz ze dadza sobie rade? to w sumie nie duzy kawalek. prawdopodobnie beda szly bez zadnego albo z minimalnym obciazenia,.
Jaaaaaaa Wam się tu zaraz powyduuuuuuuurniam, jeeeeeeden z druuuugimmmZamieszczone przez marcingd
![]()
No nie Panowie. Kobiety to są słabiutkie istotki, którymi musicie się opiekować. Nie wyobrażam sobie aby mogły nosić ciężkie plecaki. Śnieg, mróz, w ogóle ciężkie warunki więc proponuję abyście też rozważyli możliwość niesienia ich na rękach.Zamieszczone przez marcingd
ale istnieje też przeciwna opcja :) :)Zamieszczone przez lucyna
czyli panów ,wtedy panowie są :DZamieszczone przez lucyna
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki