Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Bieszczadzcy sasiedzi

Mieszany widok

Domyślnie

Bardzo dziekuje wszystkim za odpowiedzi i sugestie. Kriss, dobrze ze mnie ostrzegles, ze Chata do sprzedania nie jest, bo juz sobie zeby ostrzylem (szczegolnie, ze jest tam najwyrazniej bardzo sympatyczne towarzystwo).

NIe wiem, gdzie sa Krywe i Seredne, ale rozumiem, ze jesli do sasiadow jest tak daleko, to pewnie do takich zdobyczy cywilizacji, jak energia elektryczna tez.

Chmiel chyba sobie odpuszcze, i sasiedni Dwernik tez - chyba ze Dwernik nie jest zostal "skazony" sasiedztwem Chmiela.

Przy okazji zycze wszystkim pomyslnego i radosnego Nowego Roku i do spotkania w Bieszczadach!

Jarek

Bieszczadnik Awatar Kamila777
    Na forum od
    04.2004
    Rodem z
    obecnie Drawsko Pom :(

Domyślnie Odp: Bieszczadzcy sasiedzi

Cytat Zamieszczone przez Jarek Liu Zobacz posta
    NIe wiem, gdzie sa Krywe i Seredne, ale rozumiem, ze jesli do sasiadow jest tak daleko, to pewnie do takich zdobyczy cywilizacji, jak energia elektryczna tez.
    Chmiel chyba sobie odpuszcze, i sasiedni Dwernik tez - chyba ze Dwernik nie jest zostal "skazony" sasiedztwem Chmiela.
    Oj Jarek, odpuść sobie, odpuść... (zapewne znasz to powiedzenie o baletnicy...)

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)