Pokaż wyniki od 1 do 10 z 906

Wątek: Beda strzelac do wilków

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar wolwerin
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    spod połonin

Domyślnie Odp: Beda strzelac do wilków

w październiku b.r. wilk wziął w Ustrzykach Górnych psa spod domu-a taka piękna, ciepła jesień... Rok temu, w Zaduszki, wziął mojego foksa spod domu-też było ciepło...Wilk załapał się na fotkę z fotopułapki-potężny, stary basior. Czyli jednak głód i łatwy łup.

Bieszczadnik Awatar Biały 13
    Na forum od
    02.2010
    Rodem z
    Wawa

Racja ...
    w swojej wypowiedzi nie uwzględniłem zwierza odsuniętego od stada, samotnika.
    Racja, taki wilk ma mniejsze szanse na przetrwanie w lesie, jeśli jeszcze do tego jest "ułomny" na zdrowiu - taki osobnik przychodzi do lodówki - tzn. w pobliże domostw na kąski które są łatwiejsze do zdobycia.
    Ale to tak jak wspomniałem, w momencie kiedy będzie na tyle zdeterminowany że przezwycięży strach przed człowiekiem.
    Postawcie na harcerstwo, postawcie na Szczep im. "Zośki"!
    przekaż swój 1% http://60i148.org/

Bieszczadnik Awatar Biały 13
    Na forum od
    02.2010
    Rodem z
    Wawa

Cytat Zamieszczone przez wolwerin Zobacz posta
    w październiku b.r. wilk wziął w Ustrzykach Górnych psa spod domu-a taka piękna, ciepła jesień... Rok temu, w Zaduszki, wziął mojego foksa spod domu-też było ciepło...Wilk załapał się na fotkę z fotopułapki-potężny, stary basior. Czyli jednak głód i łatwy łup.
    PS: Rozumiem że na stałem zamieszkujesz w Bieszczadzie, można dowiedzieć się mniej wiecej w którym rejonie? oraz czy często zdarza się podejście zwierzyny pod domostwa, czy tylko w momencie jak są głodne - pytam głównie o drapieżniki ...
    Postawcie na harcerstwo, postawcie na Szczep im. "Zośki"!
    przekaż swój 1% http://60i148.org/

Bieszczadnik
    Na forum od
    12.2006

Cytat Zamieszczone przez wolwerin Zobacz posta
    Jeslin to były zaduszki i nie padało, to basior z psem poszli sobie na cmentarz, swieczki palic.
    Pozdrawiam serdecznie,,
    "Można objechać cały świat i nie widzieć niczego"

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)