Pokaż wyniki od 1 do 10 z 906

Wątek: Beda strzelac do wilków

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Domyślnie Odp: Beda strzelac do wilków

Taaaaa. A ja dzisiaj byłem w Stobnicy. Miejscu tak bardzo tu krytykowanym. Wcześniej rozmawiałem z oprowadzającymi.... i było jak było. Teraz wszystko wyjaśnił mi wszystko prof. Bereszyński. Chciałbym tu uciąć wszelkie dyskusje na temat celowości stacji. To tak jak by dyskutować o zoo. Jedni są za, inni przeciw. Miałem okazję .... tak! Oj miałem możliwość wleźć do wolier. Pofotografować. To co zobaczyłem, utwierdziło mnie że to nie tak do końca "duże psy" jak niektórzy z Was mówią. Podaję tu link do strony z tymi zdjęciami co to je zrobiłem. Uwaga! DANGER, BRUTALNE i w ogóle- choć to wszystko kwestia obyczajów zapewne.
    foto
    A zdjecia też bardziej dla własnej refleksji
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Beda strzelac do wilków

Zazdroszczę Ci wizyty w Stobnicy. Mam nadzieję, że kiedyś też będę mogła jeszcze raz zobaczyć wilki będąc w środku watahy.Ciekawe zdjęcia. Sączę, że nikt nie spodziewał się, że wilki zasiadają do stołu uzbrojeni w sztućce.
    Widziałam stado owiec pozagryzane pezez te drapieżniki. Horror. Tylko, że takie zachowanie wilków jest normą. Uczyły mode zabijać. Złość mnie ogarneła na biadającego gospodarza, który do tego dopuścił.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 7 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 7 gości)