Ja myślę, że w takim jak zwykle; puste, odjechane, niestetyz zakapiorami, z ludźmi, którzy za własną kasę chcą w nich coś zrobić... weż pod uwagę, że przepisy prawne dotyczące inwestycji są ostre dziś, czytałem jakąś dyrektywę UE , z treści wynika, że właściciel nieruchomości nie może bez zgody urzędu wyciąć na swym gruncie krzaczka już, nie wspomniawszy o drzewku, nie może usunąć kopca mrówek itp, nie wiem, czy może postawić psią budę bez zgody starostwa. Są plany zagosp. przestrzennego, prognozy oddziaływania na środowisko itp. Dach musi mieć odpowiedni kąt... spróbuj pobudować szambo bez dokumentacji....Lasy Państwowe mają się świetnie, stanowiąc przedmiot podziwu gości zagranicznych a gospodarka łowiecka jest wzorowa, wyjąwszy przypadki "prominencenia" (te w każdym ustroju) . Spoooko.

z zakapiorami, z ludźmi, którzy za własną kasę chcą w nich coś zrobić... weż pod uwagę, że przepisy prawne dotyczące inwestycji są ostre dziś, czytałem jakąś dyrektywę UE , z treści wynika, że właściciel nieruchomości nie może bez zgody urzędu wyciąć na swym gruncie krzaczka już, nie wspomniawszy o drzewku, nie może usunąć kopca mrówek itp, nie wiem, czy może postawić psią budę bez zgody starostwa. Są plany zagosp. przestrzennego, prognozy oddziaływania na środowisko itp. Dach musi mieć odpowiedni kąt... spróbuj pobudować szambo bez dokumentacji....Lasy Państwowe mają się świetnie, stanowiąc przedmiot podziwu gości zagranicznych a gospodarka łowiecka jest wzorowa, wyjąwszy przypadki "prominencenia" (te w każdym ustroju) . Spoooko.
Odpowiedz z cytatem