Pokaż wyniki od 1 do 10 z 906

Wątek: Beda strzelac do wilków

Widok wątkowy

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2007

Domyślnie Odp: Beda strzelac do wilków

Chris...Nie "ktosik", ale to ja napisałem....no może dla Ciebie "ktosik" ...OK.
    Jeżeli chodzi o dużą literę przy nacjach... wiesz..jest to niezmiernie merytoryczna uwaga :). Sluchałeś może prof. Miodka o "dużych literach" ? "Imie własne"..itd..byly rózne propozycje nawet dla nazwisk...ale ..nieistotne . Nie posluguje sie dobrze j.polskim literackim. Popełniam błędy - jeśli to Cię drażni -przepraszam..Mowi to "fox" z małej litery.

Co do "zalegania' - to nie chodzi o gestość ,ale ilość i ekspansje.
    Jak również swój stosunek do ekologii itd.
    Raczej w Indiach jest lepiej pod tym względem.
    Generalnie wspomniałem dając dygresje do programów regulujących liczbe populacji.
    Konkretniej? W Chinach bardziej urzędowe ( pozwolenia )niż antykoncepcyjne, a w Indiach duże kwoty za poddanie sie sterylizacji ( głównie mężczyzn - klipsy na nasieniowody ),lub chociażby doraźnej antykoncepcji u kobiet.
    Więc Twoja analiza jest niestety też "nietrafiona" :)
    Nikt nie chciał tam regulować urodzin poprzez zabijanie tych co się już urodzili - to a propos tematu.
    Przykro mi ,że Ci ssaki zaszkodziły....ja jestem wegetarianinem...więc nie mam tego problemu :)
    Pozdrawiam Cię Chris ( z dużej litery :) )
    Ostatnio edytowane przez fox ; 21-01-2008 o 20:17 Powód: "literówki"

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)