hej
musze mieć rychła odpowiedź wiec skupcie się ludzie
na sylwestra jakaś chata w bieszczadach na 2 osoby tanio i daleko od cywilizacji
gdzie??
z góry dziękuje
hej
musze mieć rychła odpowiedź wiec skupcie się ludzie
na sylwestra jakaś chata w bieszczadach na 2 osoby tanio i daleko od cywilizacji
gdzie??
z góry dziękuje
Jestes marzycielem. Sama szukam ciekawych ofert. Kilka znajomych grup mnie prosiło. Jezeli macie jakie wolne miejsca na sylwestra to prosze o kontakt.
hehe - tak to Ci tylko w erze dopasująZamieszczone przez piotrek:::
![]()
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
hehehe dobre... szkoda ze nie przypomniales sobie o tym 28. grudnia![]()
![]()
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Ups. Musze pójśc do Canossy. Są wolne miejsca a raczej jest wolny ośrodek. Dziś koleżanka mnie o tym poinformowała. www.bieszczady.net.pl/poloniny.
Noooo Lucyna![]()
Jeśli Połoniny to
to ja "wymienkam"jakaś chata w bieszczadach na 2 osoby tanio i daleko od cywilizacji![]()
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Już miałem wyjść z forum, a tu taka perełka. :) Pozdrawiam wszystkich Biesolubnych.
Oj Admin nie bądź zbyt wymagający. Jest wolny i to najwazniejsze. Nie mam siły odpowiadac na meile i telefony. Odsyłam do Połonin. Cieszę się, ze jest zainteresowanie Bieszczadami. Tylko pojawia się problem. Część ośrodków, pensjonatów jest juz częściowo zarezerwowana w długi weekend i w sezonie letnim. Nie mówię juz o sylwestrze.
No nieźle. A ja mam problem wręcz odwrotny. Zarezerwowałam pokoik w Kalnicy i okazało się, że część znajomych się rozmyśliła. Jeśli więc ktoś ma ochotę wybrać się w terminie 29.12 - 01.01 w Bieszcady to czekam na kontakt. Mam wolnych 6 miejsc w pokoju 16 - osobowym w schronisku
dzieki za wszystkie rady i wskazówki ale juz znalała się miejsców
co prawde nie 2 osobowa ale tez w bieszczadach
pozdrawiam zycze wesołych swiat i szczesliwego nowego roku
i oby duch bieszczadzki był w was po wsze czasy:)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki