Też wolę śmiać sie "do" niż "z"... ale czasami ta druga opcja jest potrzebna. Pozdrawiam serdecznie
Też wolę śmiać sie "do" niż "z"... ale czasami ta druga opcja jest potrzebna. Pozdrawiam serdecznie
:) Jestem za tym, żeby Przemyśl był od dziś stolicą Podkarpacia (no, chyba że mnie poje.... ) SłonkaZamieszczone przez olka_olka
Ja też za tym jestemZamieszczone przez Kriss40
w końcu stąd najbliżej w Bieszczady (no.... prawie najbliżej)
ktoś tu chyba dorabia nieptrzebną filozofię...Zamieszczone przez olka_olka
czy to jest wystarczający dowód na moją niewinność?Zamieszczone przez natasha
alez ja nie lubie ogólników!Wszystko zalezy od sytuacji i tego,z czym ktoś wyskakuje.Jesli wyskakuje z czymś,co się klóci z dobrym wychowaniem i stwarza niepotrzebne kwasy,to trzeba reagować.Nie,nie mówię o Krissie!Nie bij!Zamieszczone przez olka_olka
Poza tym-takie jest życie,że odszczepieńcy od normy skazani sa na banicję.To żadna rewelacja.
Kriss,gratuluję adwokata!![]()
Pozdrawiam-Gosia.
Zamieszczone przez natasha
Nie czuję się jak banita, to na pewno. A z Adwokata też jestem dumny - jak już racje historyczne wezmą górę przy nominowaniu zacnego grodu do rangi stolicy tej przepięknej krainy, Adwokat objąć powinien co najmniej stanowisko wojewody. Słonka
[quote="natasha"]Pisz dalej-ciągle jeszcze tam zaglądam.
Napisałaś to zanim ja zdążyłam wysłać, widać młodość zwyciężyła![]()
I kto tu dorabia filozofię? Bardzo Ciekawe spostrzezenie...odszczepieńcy od normy...Nic dodać nic ująć, aż mi się straszno zrobiłoZamieszczone przez natasha
![]()
a zapowiadal sie taki normalny temat....
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Hehe... To głębia takich postów sprowadza nas na dno :) Śliczne to Twoje zdjęcie. BuziakZamieszczone przez KAHA
Zamieszczone przez Kriss40
hmmm... tak chyba masz racje :)
zawsze sadzilam ze jestem sliczna.... hahahahahahahahaZamieszczone przez Kriss40
![]()
![]()
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
:) Kasieńko, ta wątpliwa głębia to oczywiście dotyczyła mojego postu z przed kilku dni. Dno nie jest takie jeszcze najgorsze, bo 1) juz nie może być bardziej dennie i 2) zawsze jest się od czego odbić :). Do drugiej kwestii nie odnoszę się, bo jak widać osiągnęliśmy consensus :) Słonka
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)