Zobacz wyniki ankiety: do której grupy wiekowej zaliczasz Siebie ?

Głosujących
122. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • poniżej 16,

2 1.64%
  • 16 - 20

4 3.28%
  • 20 - 30

40 32.79%
  • 30 - 40

35 28.69%
  • 40 - 50

28 22.95%
  • powyżej 50

13 10.66%
Strona 4 z 16 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 14 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 158

Wątek: Ankieta -znamy sie więcej lub mniej ? ...

lucyna
    Guest

Domyślnie

a tak dzis sobie mysle... czy to ma jakies znaczenie w ktorej grupie sie miescimy???
    Też tak sobie myślę. To dziwne ale my potrafimy rozpoznawac się intuicyjnie. Miałam przyjemność poznać Bertranda i Długiego. Poprostu trzeba się rozejrzeć i już się wie , że jest jakiś Bieszczadnik w okolicy.

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lucyna
    Miałam przyjemność poznać Bertranda
    Dzięki za pamięć.
    Pozdrawiam
    bertrand236

Bieszczadnik Awatar MF
    Na forum od
    11.2004

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez friber
    To nawet nie jest zly pomysl narazie widac,ze najwiekszy procent ankietowanych to miedzy 30-40stka czyli,ale to mi sie tak wydaje,ze najlepszy klimat byl w latach 80tych jezeli chodzi o rajdy i wypady w góry,oj wtedy sie dzialo
    Jest w tym sporo prawdy. Może nie tyle o "klimat" chodziło tylko o możliwości, organizacyjne i finansowe. U mnie np. naprawdę prężnie działało PTTK, jak tylko ktoś miał ochotę to za niewielkie pieniądze mógł całe góry przełazić. A pociągi kosztowały naprawdę grosze. Troszkę się pod tym względem dla dzisiejszych nastolatków zmieniło...
    A co do wieku Bieszczadników - kompletnie bez znaczenia, mam nadzieję za 30 lat równie często bywać w górach.

Marcowy
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MF
    jak tylko ktoś miał ochotę to za niewielkie pieniądze mógł całe góry przełazić. A pociągi kosztowały naprawdę grosze. Troszkę się pod tym względem dla dzisiejszych nastolatków zmieniło...
    Ech, łza się w oku zakręciła... Tańsze pociągi, a komitet rodzicielski dorzucił jeszcze parę złotych na nocleg. Hulaj dusza... Poza tym wówczas powszechniejszy był - z przeproszeniem - "etos wyrypiarza". Używając dzisiejszego języka - bycie "łazikiem" było trendy Nie dostrzegam teraz czegoś takiego wśród znajomych córki (wiek gimnazjalny). Wyjazd w góry kojarzy im się raczej ze spacerem po Krupówkach lub - w najlepszym wypadku - wjazdem krzesełkiem na Szrenicę.

Edit:
    Chyba odbiegamy od tematu. Żeby się tylko jakiś moderator nie przyczepił... :D

Edit 2:
    To znaczy - żeby jakiś INNY moderator się nie przyczepił

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez natasha
    Widzę,że ktoś wagarował na lekcjach matematyki
    Ankieta zaczęła się w grudniu i wtedy rocznikiem miałam mniej, a teraz juz jest nowy rok wiec juz mam wiecej i zaliczam sie do innej grupy... i to mialam na mysli...

Ps. na temat matmy jestem dosc drazliwa... choc szkole skonczylam dosc dawno...

Pozdrawiam
    KaHa
    i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D

lucyna
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcowy
    Używając dzisiejszego języka - bycie "łazikiem" było trendy Nie dostrzegam teraz czegoś takiego wśród znajomych córki (wiek gimnazjalny
    Mam nadzieję, że zaskoczę Ciebie pozytywną wiadomością. Wprawdzie nie specjalizuj ę się w oprowadzaniu wycieczek szkolnych ale zdarzyło mi się oprowadzić w tym sezonie z 50 wycieczek szkolnych. Z satysfakcą muszę stwierdzić, że dzieciaki chodzą po górach pięknie. Góry to jest magia ,bakcyl którym cholernie łatwo się zarazić. Miałam nieliczne grupy gimnazjalne przeważnie są to licea lub całe szkoły więc nie mogę się wypowiadać o tym segmencie wiekowym. Większośc to były zielone szkoły i dzieci dobrze sytuowane materialnie i społecznie. Spotkania z nimi wspominam z przyjemnością. Nie mogę powiedziedzieć nic złego na dzisiejszą młodzież. Miałam też grupę "wykolejeńców" dzieciaki z marginesu które w górach pokazały klasę. Takiej solidarności nie spotyka sie często. Reasumując dzieciaki i młodzież mamy wspaniałą. Chociaż muszę przyznać, że często muszę przebijac się przez pancerz obojetności. W górach na szlaku jest to najłatwiejsze. Z rozrzewnieniem muszę przyznać, że dały mi w kośc i to nie raz porządnie. Dzięsiątki pytań, dyskusja, sprzeczki, zbieganie na łeb na szyję z góry( ja razem z nimi )konkursy, śpiewy jednym słowem człowiek poczuł się sam jak nastolatka. dostaje dużo meili sms i juz wiem, że część z nich przyjedzie w tym roku z rodzicami pczką lub ze szkołą.

Bieszczadnik Awatar natasha
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Bronowice (wieś w centrum Krakowa :P)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KAHA
    na temat matmy jestem dosc drazliwa...
    To ja już nigdy nie będe w takim razie żartować.Popatrzyłam na Twoje śmieszne zdjęcie i tak jakoś mi sie zachciało chlapnać czymś śmiesznym.Ale widzę,że nie w deseń
    Pozdrawiam-Gosia.

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Domyślnie

Bo jeszcze, jak mówi stare przysłowie, można się poznać po smiechu :))) Pozdrawiam serdecznie

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Domyślnie

a tak dzis sobie mysle.
    to nie myśl.... :) - w poniedziałek myślisz ??

czy to ma jakies znaczenie w ktorej grupie sie miescimy
    nie-- nie ma żadnego... na 100%

to nawet z przyzwyczajenia sie wciska ta mniejsza...
    i nie zmieniaj, Ty duchem możesz sie "zapisać " spokojnie nawet o dwie grupy niżej ..
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez natasha
    i tak jakoś mi sie zachciało chlapnać czymś śmiesznym
    a chlap --co sie przejmujesz - o to chodzi przecież :)

quote="Marcowy"]Chyba odbiegamy od tematu.[/quote]

myślę ,że nie ( ale TY tu Moderator --tnij ) mnie wcale tak naprawdę nie chodziło o liczby ..ale o dyskusje związaną z tym.... o właśnie taką jak było , jak będzie itd.
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)