Nie martw się-nie oberwiesz po uszachZamieszczone przez Browar
![]()
Nie martw się-nie oberwiesz po uszachZamieszczone przez Browar
![]()
Pozdrawiam-Gosia.
cześć Rydlówna ,a może Jadwisia ??-- przecie z BronowicZamieszczone przez natasha
pisałaś kiedyś ,że zaczniesz kombinować -- a tu sie nie da .....![]()
teraz już masz nieokreślony czas na to..
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Oj,do Jadwisi mi daleko :) Ani taka piekna nie jestem,ani tak głupia :) No i też nie zamierzam zaobrączkować się w najblizszym czasieZamieszczone przez joorg
A już na pewno nie z mieszczuchem,który nie nosi bielizny
![]()
Pisałam,że zacznę kombinować,kiedy mój przedział wiekowy zostanie w tyle.Póki co idziemy łeb w łeb ze starszakamiZamieszczone przez joorg
![]()
Pozdrawiam-Gosia.
A na zdjęciu wyglądasz, jak byś już coś kombinowała : )Zamieszczone przez natasha
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
ale Jadwiga była z domu Mikołajczykówna, a dopiero po mężu została panią Rydlową![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))
www.odkryjbieszczady.pl
Święta prawda Zosiu,ale jestem przekonana,że Joorgowi chodziło nie o Jadwisię Rydlówną,lecz albo o Jadwisię albo o Rydlówną-siostrę Lucjana-Annę (Haneczkę w "Weselu").PRAWDA,Joorg?![]()
Pozdrawiam-Gosia.
Całe życie kombinuję,BarnabaZamieszczone przez Barnaba
Na zdjęciu akurat zastanawiam się jak zjeść tego pysznego goździka,żeby nie nakruszyć
![]()
Pozdrawiam-Gosia.
a o kogo Tobie chodziło? bo wyraziłaś się dość jednoznacznie :)
Koniec tematu "Wesele" w tym wątku![]()
sorki za "zakłócenia"![]()
![]()
A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))
www.odkryjbieszczady.pl
dokładnie tak --dlatego napisałem Rydlówna - przepraszam ale Bronowice zawsze mi się kojarzą z "Weselem"Zamieszczone przez natasha
(chyba nie tylko mnie??)
kto Ci takich głupot nagadał? :)Zamieszczone przez natasha
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
O nie, nie!
Januszku nie!![]()
Rydlówna nie pochodziła z Bronowic - wszak Rydel był mieszczuchem, czyż nie?![]()
On, a więc również i jego siostra nie pochodzili z Bronowic![]()
Więc......nooo...
Myślę, że sprawa wyjaśniona, tyle że wątek niepotrzebnie się zaśmiecił![]()
Ale ostatecznie to oftopic![]()
Pozdrawiam.
www.odkryjbieszczady.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)