20 lat temu czy 20 lat wcześniej?Zamieszczone przez Ezechiel
Obawiam się,że 20 lat temu nie mogłeś sie urodzić. No chyba,że na nowo
![]()
Nie mamy tu takiej grupy wiekowejZamieszczone przez Ezechiel
![]()
20 lat temu czy 20 lat wcześniej?Zamieszczone przez Ezechiel
Obawiam się,że 20 lat temu nie mogłeś sie urodzić. No chyba,że na nowo
![]()
Nie mamy tu takiej grupy wiekowejZamieszczone przez Ezechiel
![]()
Pozdrawiam-Gosia.
można podciągnąć do tego tą grupę ponad 50 (bo przeciez nie ma ograniczenia z drugiej str)Zamieszczone przez natasha
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
K.
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Za 30 lat to ja będę dzieciom o "ciociach" i "wujkach" z forum opowiadać.można podciągnąć do tego tą grupę ponad 50 (bo przeciez nie ma ograniczenia z drugiej str)
Niestety udało się urodzić 20 lat temu, ale chciałbym urodzić się 20 lat przed 20 lat temuObawiam się,że 20 lat temu nie mogłeś sie urodzić. No chyba,że na nowo Laughing.
Pozdrawiam z dalekiej północy,
Marcin.
no to obnizyłem średnie wyniki
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Zamieszczone przez Barnaba
no przecie nie kazdy moze zawyzac![]()
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
No dobrze, ale kurcze, powiedzcie mi jak tu zawyżyć średnią, bo bardzo bym chciał, a jakoś mi nie wychodzi!
Nie wszystkim dzieciom jest pisane stać się dorosłymi, niektóre nie mogą nauczyć się kłamać.
Poczekaj, poczekaj, cierpliwości, przyjdzie czas i zawyżysz![]()
A tak na marginesie: w ankiecie wzięło udział 68 osób, a odwiedzających ankietę 2800![]()
Widocznie część forumowiczów nawet przed sobą nie chce się przyznać do wieku![]()
Zawyżający
Długi
Niech w takim razie ta część przyjmie ode mnie jak najszczersze wyrazy kondolencjiZamieszczone przez długi
![]()
Pozdrawiam-Gosia.
Tobie to łatwo, sądząc po zdjęciu plasujesz się w dolnej strefie stanów średnich (opuściłaś wiek dziecięcy).
Ja jestem w wieku powyżej.. więc już nie mam złudzeń, że ktoś mnie weźmie za studenta![]()
Ale próżni \ średnio zaawansowani - ci ciągle się łudzą, że jak wciągną brzuch to są o ....hm lat młodsi.
Nie zmienia to faktu, że ilość osób odwiedzających ankietę pozostaje w rażącej dysproporcji do uczestników ankiety.
Pozdrowienia dla dalekiego Krakowa
Długi
Przeciwnie,ciężko mi jak choleraZamieszczone przez długi
![]()
ErrorZamieszczone przez długi
ale niech i tak zostanie
![]()
A wciągasz brzuch?Zamieszczone przez długi
Na wszelki wypadek-wolę takich "na luzie" i bez pożyczek na glowie
![]()
Pozdrowienia dla dalekiej Północy
Natasha
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)