Ja po prostu zapytałem:"Ale czy to ma jakieś znaczenie? Czego to dowodzi? Na te pytania nie uzyskałem odpowiedzi. Jeżeli się przeprowadza jakąś ankietę to chyba w jakimś celu. Gdyby na przykład przeprowadzał ją Admin, to można by przypuszczać, że chce zmienić wygląd strony pod kątem wieku osób, które na nią zaglądają. Jeżeli przeprowadza ją osoba postronna /nie obraź się joorg/ to nadal się pytam czego to dowodzi?Zamieszczone przez Marcowy
Umiem czytać i tak tego nie odebrałem. nie wiem jak można było to tak odebrać.Zamieszczone przez Marcowy
Po prostu stwierdziłem, że część z Czytelników forum wie ile mam lat.
Żaden. Ale masz jakiś pomysł, żebym Cię rozpoznał na szlaku? Chętnie go poznam.Zamieszczone przez Marcowy
Napisałem: "Ważniejsze jest, żeby się poznać przechodząc obok siebie. Stąd wolę zdjęcie obok nicku. Szkoda, że nie wszyscy zamieszczają swoje zdjęcie."
To jest jeden wątek. Wynika z niego, że gdyby obok nicku były zamieszczone zdjęcia to patrząc na nie, można by bez problemu wywnioskować z nich ile kto ma lat. Ankieta ta być może byłaby niepotrzebna. Fakt, teraz wyniki są dostępne dla każdego od ręki, a tak trzeba by zadać sobie troche trudu. Moglibyśmy też się poznać na szlaku. Parę osób ku mojemu zaskoczeniu pozdrowiło mnie na szlaku "Cześć Bertrand" Ty rozbiłeś moją wypowiedź na dwa wątki zmieniając jej sens. Absolutnie nie podejrzewam Cię o próbę manipujacji, ale tak właśnie robili dziennikarze w latach "szalejącego komunizmu".
I tu się przyznaję. Nie rozumiem takiego postępowania.Zamieszczone przez Marcowy
Na zakończenie: joorg zaczął wyciągać wnioski z tej ankiety, ale one i tak nie mają nic wspólnego z wiekiem uczestników forum.
A tak przy okazji Marcowy, będę w Bieszczadzie po Świętach i chętnie bym kontynuował tę dusputę patrząc w "kocie oczy".Co Ty na to?
Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem