ale "Młode Wilki " ...20 - 30 lat atakuja , gryzą w "plecy"....co by nie powiedzieć gdzie jeszcze ?????
informuje , że ankieta jest aktywna przez 30 dni tj. do 20 stycznia
ale "Młode Wilki " ...20 - 30 lat atakuja , gryzą w "plecy"....co by nie powiedzieć gdzie jeszcze ?????
informuje , że ankieta jest aktywna przez 30 dni tj. do 20 stycznia
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Zdążyłam (zagłosować :) ) zasilając tym samym grupę Młokosów :)
Faktycznie niektórych nie kochają porawne formy gramatyczne i ortograficzne łamańce :) ale to niekoniecznie tez musi od razu świadczyć o ich wieku.
Co do zdjęć-fakt-fajnie jeśli się je dołącza do nicku,ale jeszcze fajniej jak jest na nich coś niekonwencjonalnego-może nie pomoże to w rozpoznaniu sie na szlaku,ale przynajmniej fajnie wygląda![]()
Bertrandzie,z uwagą przeczytałam Twoje posty w tej ankiecie i stwierdzam co nastepuje:otóż rozumiem Cię i wiem,co Ci chodziło po głowie,kiedy formułowałeś myśli :)
Pozdrawiam wszystkie grupy wiekowe![]()
bardzzzzo dobrzee -- a ja nazwałem tą grupę "Młode Wilki " -- to jest b. pozytywna nazwa i dobrze sie dzieje ,że tak duża grupa jest....Zamieszczone przez natasha
ale "Stare Basiory "tak szybko nie oddadzą" terenu" :)
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
A można zagłosowac drugi raz,panie Ankieterze?![]()
Pozdrawiam-Gosia.
z innego IP, bo chyba z tego samego sie nie da???Zamieszczone przez natasha
-zapytaj Admina
Pozdrawiam Janusz
A próbowałeś?
Zacznę kombinować,kiedy jeszcze dwie osoby zdecydują sie dołączyć do szacownego grona 30-40 latków.Póki co prowadzimy :D
Pozdrawiam-Gosia.
w tym przypadku nie ?????Zamieszczone przez natasha
--ale wiem ,że Młode Wilczki są niebezpieczne
i na różne sposoby "gryzą "
Zamieszczone przez natasha
![]()
Pozdrawiam Janusz
.... i z innego loginu zapewne, bo z tego samego sie nie daZamieszczone przez joorg
![]()
(mam dynamiczne IP wiec gdyby sie dalo moglbym teoretycznie oddawac głosy za kazdym wejsciem :D )
..... i widze że "mój"przedzial minimalnie stracil prowadzenie![]()
![]()
a tak dzis sobie mysle... czy to ma jakies znaczenie w ktorej grupie sie miescimy??? chyba wazniejsze jest to na ile sie czujemy.. a moze mi sie tylko wydaje bo jest za rano i jeszcze spie...
a jak ktos ma 29, albo 31 to w ktora grupe ma sie wpisac... albo ja... ja w tym roku koncze... ktoras dziestke?? he... to nawet z przyzwyczajenia sie wciska ta mniejsza...
pozdrawiam
KaHa
Eeeee...poważnie tak jest?Zamieszczone przez KAHA
![]()
8:20?Nie,nie,nie.To była noc.Teraz jest rano :)Zamieszczone przez KAHA
Widzę,że ktoś wagarował na lekcjach matematykiZamieszczone przez KAHA
![]()
Pozdrawiam-Gosia.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)