Myślę,że Walker calkiem trafnie podsumował naszą ankietę oraz wszystko to,co w związku z nią przychodzilo do głowy nam-Forumowiczom przez ostatnie tygodnie.Nie jestem ani alfą ani tymbardziej omegą,ale pokusiłabym sie o odpowiedzi na Twoje pytania,Walkerze Słaby wynik "młodych" (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) w powyższej ankiecie to nie jest kwestia nieświadomości,ze takie Forum w ogóle istnieje,lecz kwestia właśnie braku odwagi w zabieraniu glosu w dyskusjach "starszych"(znam to z autopsji ),a jeszcze bardziej chyba słabego zainteresowania tematem (gdyby tak przeprowadzić ankietę "wiekową" wsród permanentnych,uzależnionych od monitora i keyboardu chatowników oraz wśród namiętnych graczy komputerowych okazałoby się,że 70%z nich stanowią ludzie przed 20.To tym własnie,a nie mądrymi lub pesudomądrymi dyskusjami ludzi z pasją, zajmuje się z reguły nasza najmłodsza grupa wiekowa-wiem,bo sama jestem młoda -co nie znaczy,ze podzielam sfere zainteresowań wyżej wymienionych:) ).
Ankieta Joorga od samego początku bardzo mi sie spodobała-za to głównie,że była "inna" od reszty tematów na Forum.Więc chwała ci za nią Joorg-Amatorze
Martwię sie tylko,że temu ostatniemu za bardzo przewróci sie w głowie od tych wszystkich pochwał i zamiast robić następne ankiety-osiądzie na laurach