wiem czego dotyczyla "watpliwa glebia" bo czytalam tamte posty rowniez
wiem czego dotyczyla "watpliwa glebia" bo czytalam tamte posty rowniez
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
W to akurat nie wątpię :) Słonka
Bertrand,
ja bym zamieścił, ale jestem tak stary,że nie wiem jak to zrobić (technicznie).
Chcesz zobaczyć moją gębę - zajrzyj na: www.otryt,bieszczady.pl (Galeria)
Mam na imię: Julo.
To jest normalne, że najwięcej jest ludzi młodych. Starzy wolą kanapę.
Ja nie. Ale ja nie jestem "normalny".
I tego samego Wam życzę![]()
Klub Otrycki
Dzisiaj i ja kliknąłem. A za dwa miesiące chyba jeszcze raz kliknę, bo "przeskoczę" na inną półkę.
Hmm... ależ całkiem miło by było spotkać na szlaku dziewczynę z goździkiem. Czy jedynym atrybutem turysty muszą byc twarde trepy? Jeśli mam okazję i pamiętam (choć częściej skleroza) to sam staram się włożyć coś milszego w odzienie.Zamieszczone przez natasha
Oczywiście że racja. W góry jężdżę też po to aby spotkać tę naszą otwartość, której w miejskim pośpiechu nie tak łatwo się rozwinąć. Też dla ludzi, żeby Was spotkać.Zamieszczone przez bertrand236
Wnioskuję że prowadzenie już się zmieniło, mimo że kliknąłem jeszcze mój dolny skraj. Ale jakby coś kombinować - to mogę pomóc jeszcze przez dwa miesiące.Zamieszczone przez natasha
I przez długi czas zachodziłem w łepetynkę: czy to było poprawne że 13latek też nosił swój dobytek na plecach, że do wioski schodziliśmy raz na ileś dni po zaopatrzenie? Ciekawe czy jeszcze kiedyś do łba strzeli mi dobrać taką ekipę?Zamieszczone przez WueM
Nawet młodsi nie miewają aktualniejszego. Ja jestem totalne antyfotoaparacie, zazwyczaj kryję się aby mnie żaden flesz nie złapał. Jedyne na kompie mam to co wklejałem w CV, okropnie sztywniackie... i też sprzed iluś lat.Zamieszczone przez WueM
A co tam.... Przecież to offtopic. W podtytule: "Na każdy tematZamieszczone przez olka_olka
bez związku z biesami."
Jeśli na forum jest tematyka od bieszczadzkich nieruchomości do bieszczadzkiej poezji, to czemu niby w tym przedziale nie miałyby się mieścić bieszczadzkie ogłoszenia matrymonialne. A co tam... nie tak sztywno.
Nie kliknieszZamieszczone przez malo
jest to technicznie niewykonalne
![]()
Z goździkiem mnie w górach nie spotkasz,ale z kfijatkami polnymi we włosach-jak najbardziejZamieszczone przez malo
![]()
co?co?Zamieszczone przez malo
![]()
No to czuj się jak u siebie-każdy z nas ma coś ze sztywniaka,zwłaszcza,kiedy musi wtopić się w miejski świat.Chyba tylko w naszych górach jesteśmy tak naprawdę sobą..Zamieszczone przez malo
no proszę!kolega sie rozkręciłZamieszczone przez malo
a wracając do niekonwencjonalnych pomysłów na forumowskie ankiety,to ja bym się np chętnie dowiedziała,czy więcej jest tu przedstawicielek płci pieknej,czy...hmmm...tej drugiej
![]()
Pozdrawiam-Gosia.
Z moich skromnych obserwacji na szlaku, po górkach i górach więcej chodzi niewiast.Zamieszczone przez natasha
A na forum?
Swoją drogą czy Admin może podać ile osób w ostatnim roku wysłało więcej niż .. powiedzmy 5 postów? Odpadną wszyscy jednorazowi, okazjonalni uczestnicy oraz dawno już "nieczynni".
Długi
W ogóle: 1109.
hmmm... tacy tez sa...?? szok![]()
![]()
Pozdrawiam
KaHa
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
A buczynową gałązkę na przykład.Zamieszczone przez natasha
Tyle tego zielonego w ręce się wciska w górach że problemem raczej - czego nie wziąć. A jak jeszcze się na miętę natrafi, to już w ogóle z każdej strony mi wystaje. (Tak sobie właśnie przypomniałem że dawniej w akademiku to miałem pełne szafki kasztanów. Jak mi koledzy chcieli grzebać po szafkach to wysypywały się na nich kilogramami. Hihi..)
pozdrawiam
malo :wink:
A buczynową gałązkę na przykład.Zamieszczone przez natasha
Tyle tego zielonego w ręce się wciska w górach że problemem raczej - czego nie wziąć. A jak jeszcze się na miętę natrafi, to już w ogóle z każdej strony mi wystaje.
(Tak sobie właśnie przypomniałem że dawniej w akademiku to miałem pełne szafki kasztanów. Jak mi koledzy chcieli grzebać po szafkach to wysypywały się na nich kilogramami. Hihihi... na ale tu daleko do kasztanów.)
to ja od dzisiaj będę dekorować się tylo kolorowymi żyjątkami :)bo jeszcze mi skalpa z głowy ściągniesz (razem z zielonym)Zamieszczone przez malo
![]()
aha..Zamieszczone przez malo
![]()
ja mam dalej pełne szafki-razem z moim chrześniakiem robimy z nich ludziki i inne pasztety :)Zamieszczone przez malo
Pozdrawiam-Gosia.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)