Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Ustrzyki Górne 15 - NIE POLECAMY!!!

karolinak
    Guest

Domyślnie Ustrzyki Górne 15 - NIE POLECAMY!!!

Z grupą znajomych (9 osób) zaplaniowaliśmy pobyt w Ustrzykach Górnych w dniach 27.12.05-01.01.06. Juz w październiku zarezerwowaliśmy noclegi u Państwa Wrzyszcz. Dojechaliśmy na miejsce późno w nocy i nic nie zapowiadało rozczarowania jakie nas spotkało po wejściu do budynku. Powiem krótko, takiego nieporządku (by nie powiedzieć brudu) w życiu nie widzieliśmy, a troche już przeżyliśmy :) (Rumunia, Bułgaria, Ukraina). Trudno opisywać jakie doznania zapachowe nas dopadły, ale myślę, że warto ostrzec innych przed korzystaniem z tej kwatery. Co prawda właściciele na stronie internetowej reklamują głównie swój domek letni, jednakże bez zająknięcia przyjeli nas zimą i musimy stwierdzić, że warunki sanitarne i higieniczne były straszne. W konsekwencji zmieniliśmy miejsce pobytu, po tym jak Pani gospodyni wykazała pełne zdziwienie naszym niezadowoleniem.

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

ciekawe czy znow sie rozpeta wojna... ehhh

a ja i tak uwazam, ze dobrze ze pojawiaja sie takie posty (choc te w ktorych polecamy jakis nocleg bo bylo extra tez sa dobre)

Pozdrawiam jeszcze troche noworocznie

KaHa

Pozdrawiam
    KaHa
    i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D

Bieszczadnik Awatar Polej
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Międzychód

Domyślnie

Ustrzyki Górne chyba wychodzą na prowadzenie w tym niechlubnym rankingu
    Pozdrawiam
    Przemek

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Domyślnie

Może nie nawyjazd w maju, ale na upartego....
    Parę lat temu miałem okazję przebywaćw UG z Kapucynami. Mieszkałem w hmmm przerobionej stodole. Dwa poziomy wyłożone super materacami! Przy stodole zimna woda, i wychodek jakiś. Tak... to było jakieś 5 może 6 lat temu w letnie wakacje. Właściciele mili i symatyczni. Bardzo miło to wspominam i gorąco polecam, zwłaszcza tym, którzy bardziej niż zwykle liczą się z pieniędzmi (za 10 dniowy pobyt i własne wyżywienie zapłaciłem łącznie 50zł)

Idąc drogą do kościoła, jest to ostatnia chata po lewej stronie (po prawej nie ma żadnej bo jest potok). Miejsce tym fajniejsze, ze latem, kiedy w "centrum" jest tłok i gwar, w proponowanym miejscu jest w miarę spokój....
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

zawsze warto miec jakies tajne lokum... i do tego jeszcze tanie :)

Pozdrawiam
    KaHa
    i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D

Bieszczadnik Awatar KKKrzychoo
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Lublin

Domyślnie

Hehehehe. Nie nalezy kombinować, szukać reklam tylko pytać tych co juz w Bieszczadach byli, a jeszcze lepiej którzy je kochają. W UG genaralnie nie ma dobrego "z duszą" miejsca na nocleg. Tam po prostu nie można budować To teren parku narodowego. Wybrednym polecam Hotel Górski z tym że raklamują basen.... który nie bywa raczej czynny. Nocowalem tam raz ( przyznaję ze wstydem) i odradzam śnieadnie (nędne resztki). Lepiej mieszkać jak już w wynajętym domu (bogaci) lub najlepiej w schronisku (wielbiciele atrakcji pt. brak prądu, śmierdząca toaleta i zaje.....ste widoki).

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Domyślnie

Kiedyś u Lacha było pole namiotowe pod warunkiem że się kupiło u niego piwo. Hmmm teraz Lach kręci biznes w Solinie, i mogło się tam (w UG) sporo zmienić. Swoją drogą byłem raz u niego (w UG dwa lata temu zimą) i hmmmm zostawiłem u niego majątek (pierog jedne, drugie, piwo itd) a on jeszcze mi kazał bulić za naładowanie komórki. Co za koleś, trudno go wyczuć.
    A te pierogi.... jak by mi "w ryj szczelił" człowiek głodny a on sobie policzył nie lada kwote za 4 pierogi!!! Jeszcze żeby jakoś podane, to nie - w plastiku!!! To juz Siekiery są gastronomicznie ciekawsze, tlyko za daleko miałem hyhy
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)