Bo jestem tu od niedawna na forum, nie miałem jeszcze czasu go przeglądnąć i chciałem się zapytać czy są organiozowane jakieś spotkania forumowiczów w Bieszczadach ? Z góry dziękuje za informacje :)
Bo jestem tu od niedawna na forum, nie miałem jeszcze czasu go przeglądnąć i chciałem się zapytać czy są organiozowane jakieś spotkania forumowiczów w Bieszczadach ? Z góry dziękuje za informacje :)
Spotkania sa zarowno w Bieszczadzie (KIMB oraz spotkania przy roznorakich okazjach) jak i poza nim m.in. Rzeszow, Krakow, Warszawa.Zamieszczone przez Pawciosnk
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Zamieszczone przez Jaro
tylko trzeba mocno nadstawiac uszu... wtedy sioe wie co w trawie piszczy :D![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
a czy np. we Wrocławiu takie spotkania też są organizowane?:) bo do gdańska czy warszawy tez daleko.. to już lepiekj w Bieszczadyech.. sie dziewcze rozmarzyło..:)
pozdrawiam ciepło!
życie jest tym, czym uczynią je twoje myśli..
gg 5450026
Tjaa... A może są chętni na takie spotkanie z Lublina i okolic dalszych lub bliższych. Chetnie mogę zorganizowac takie spotkanie.... Wśród znajomych spotykam sie z totalnym niezrozumieniem sajby bieszczadzkiej :D
Smutno mi......
http://kkkrzychoo.fotosik.pl/
No najlepiej zoorganizować w Bieszczadach bo tam wkońcu jest cel rozmów, i ten klimat :)
Pawciosnk JA naprawde chciałbym to zorganizować w Bieszczadach ale.... za kilka dni będę miał operacje po której przez 4 misiące w biesach będę mógł conajwyżej pojeździć po serpentynach samochodem a denerwować się nie lubie (oj nie lubię). A tak w Lublinie może uda nam sie zorganizować przed przyszłą jesienią IJAK JA KOCHAM TĘ PORĘ ROKU W BIESZCZADACH) jakąś silna grupę na wspólne wypady. :D
Smutno mi......
http://kkkrzychoo.fotosik.pl/
Krzycho-spotkania pewnie i w Lublinie sa. Najlepiej zaryzykowac i zrobic tak: dnia tego i tego robimy spotkanie w Lublinie :) i wtedy czesc osob bedzie chetnych moze ktosik przyjedzie z dalszych czesci![]()
Wiem ze i tu na forumie jest pare osob z Lublina i okolic - sama z mila checia sie bym spotkala (ale jestem w Lublinie tylko w niektore wekendy)
Pozdrawiam
i do zobaczenia gdzies na szlaku.... lubelskim
KaHa
W Lublinie, to tylko mini spotkanko :( .... Nauczona doświadczeniem z zeszłego roku.... Kazimierz Dolny - zima - kulig, ognicho itd. Pisało się mnóstwo narodu..... było nas 9-cioro i tak uważam, że to sukces....... Lublin i okolice niestety ............. mało chetnych przyjezdnych..... Niewielka brygada lubelska.... ale zawsze możemy się spotkac .........
pozdrav kobita
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
kb-my w Wawie czesto robimy spotkanka i jak jest 4 osoby to juz sie cieszymyKiedys bylam tylko ja i Derty i tez bylo OK :) Pozdrawiam
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki