Heehehe.... Ty lepiej powiedź kiedy idziemy na piwo..... W LUBLINIE? :P
Heehehe.... Ty lepiej powiedź kiedy idziemy na piwo..... W LUBLINIE? :P
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
bede w ten wekend - wiec wszystko do dogadania![]()
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Zamieszczone przez Jaro
Zamieszczone przez yanuszka
Wybralem parę cytatów świadczących, że uczestnicy tego forum chcieliby się spotykać ze sobą. Przeszkodą w organizowaniu takich spotkań jest odległość, którą trzeba pokonać, aby przybyć na takie spotkanie. Dlatego proponuję zorganizowanie konferencji intenetowych przy użyciu program Skype, za pomocą którego można pogadać przez mikrofon.Zamieszczone przez KKKrzychoo
Obecnie szykuję się do wyjazdu w Bieszczady i często na ten temat rozmawiam na Skype'ie z innymi uczestnikami planowanej wyprawy. Na takiej konferencji może swobodnie rozmawiać 5 osób.
Co Wy na to? Ilu na tym forum jest użytkowników Skype'a?
hm..... "a co to jest Skype??............ "
Andrzeju, ale my srednio raz w tygodniu (czasem na dwa tyg) mamy takie spotkania. Po za tym do tego programu o ile mi wiadomo trzeba miec słuchawki z mikrofonem - a nie wszyscy maja.
Po za tym nie kazdy moze wszystko instalowac (szczegolnie w pracy)
Pozdrawiam i zachecam do robienia spotkan, ale takich normalnych z piwem, pogaduszkami :)
KaHa
Pozdrawiam
KaHa
No to ja zaczne, moj id na skype pawcio_82 za czesto go nie odpalam, ale moze to sie zmieni :)
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Ciesze sie. Jest nas juz dwoch. Kto nastepny?
Ciesze sie za Was, ze sie spotykacie. Z niektórych wypowiedzi wynika jednak, ze nie wszyscy chetni maja mozliwosc w nich uczestniczyc.Zamieszczone przez KAHA
Rozumiem, ze nie wszyscy maja odpowiedni sprzet i warunki do takich rozmów; Jestem jednak przekonany, ze saj takie osoby, które uzywaja komputera do bezposrednich kontaktów glosem, a nie tylko z klawiatury.Zamieszczone przez KAHA
Oczywiscie, ze nic nie zastapi kontaktu bezposredniego, ale na dowód, ze moga byc w Internecie spotkania z piwem i pogaduszkami zalaczam zdjecie ze spotkania na Yahoo.Zamieszczone przez KAHA
ja nie kwestionuje "spotkan internetowych" tylko tlumacze ze nie kazdy moze sie spotkac w ten sposob
a skoro mowa o spotkaniach to pewnie w nast. tyg. znow sie odbedzie spotkanko w wawce wiec jesli sa jacys chetni to zapraszm
Pozdrawiam
i zycze udanych spotkan zarowno tych na "zywca" jak i tych netowych
KaHa vel Wredota
Pozdrawiam
KaHa
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)