Już parę razu obiecywałem sobie, ze nie będę z Tobą dyskutował na Forum. I co? I d..a. Masz 100% racji w tym co piszesz w ostatnim poście. Tylko... zapomniałeś o jednym. Malo ma 4 letnie dziecko. Nie wyobrażam sobie żeby o doszło po nie przetartym śniegu do tej chatki, co o niej pisałeś a ja wiem. Nie każdy chce katować swoje dziecko. Stan zdrowia wielu dzieci nie pozwala im na forsowny wysiłek. Jeżeli jednak ktoś zakochał się w Bieszczadzie, to nie ma się co dziwić, że chce tą miłość zaszczepic swojemu dziecku. :D Chyba rozumiesz co mam na myśli.
Sam wiesz, że dzisiaj można skuterem śnieżnym wjechać na Jasło, czy dojechac do jeziorka bobrowego. Jest droga do Koliby, nie ma znaków zakazu /sam prawie zawszeZamieszczone przez Barnaba
ich przestrzegam/ to sie nie denerwuj, że ktoś się pyta, czy można tam dojechać zimą. Po to jest forum, żeby ludzie mogli pytać.
"taaa. Mi najbardziej sie podoba Patrol GR Wagon. Duże auto, co sie nie boi bieszczadzkich dróg. bo na te całkowite odludzia to jak już to quad zostaje."
To było dla uważnych czytelników tego forum![]()
Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem
Zakładki