Jak zwykle z Piotrem się zgadzam. Podobnie z Malo i moim Nieznanym Kolegą przewodnikiem znad osławy. Proszę tylko o jedno adwersarzy aby podali powody dlaczego szlak ma byc wydłużony. Prosze tylko o jednio aby nie brac pod uwagę tego, że ma byc wydłużony tylko dlatego, ze go tam nie ma.
Jeżeli chodzi o nas przewodników to mamy o wiele większe mozliwości niz turysci. To wynika z naszyc uprawnień.
Czy naprawde sądzicie, że nie ma miejsc w Bieszczadach do których nie chciałaby wejść? Sa. Moim mareniem było zobaczenie torfowiska wysokiego, połazenia po nim. U nas jest to niemozliwe rezerwaty. Pojechałam na Ukrainę, podeszłam do torfowiska i zatrzymałam się. Zdałam sobie sprawę, że jest ono cenne bez wzgledu na to, czy jest chronione czy nie. tu chodzi o szacunek dla przyrody i jej ochronę. Nasze marzenia i plany muszą być na drugim miejscu.
Jeżeli zas chodzi o pana Bercyna. On swoim zyciem udowodnił, że jest entuzjasta przyrody. Chyle przed nim i jego odwaga cywilną czoło. zainponował mi walcząc o swoje przekonania i o swięte prawo własności.

Odpowiedz z cytatem