Oj doświadczenie w tej dziedzinie mam duże. Niestety, odbija się to na mojej wadze. Polecam Ośrodek Edukacyjny w Lutowiskach. Atmosferę masz zagwarantowaną. Niestety, jeden z najtańszych i najlepiej karmiący bar Ryś zmienia prowadzącego. Nie będzie już przewspaniałych pyz z mięsem, pierogów, nie bedzie też naleśników. Tych ostatnich wybór był ogromny. W Ustrzykach Górnych atmosferę masz wspaniałą w stacji GOPR, a nieopodal znakomicie karmią w Pod Caryńską. Omijaj jednak obiekt położony nieopodal, możesz się zatruć. W Mucznem jest kilka dobrych obiektów. To miejsce cieszące się dużą popularnością. Jak wymieniłeś PAN parks to polecam mający certyfikację tej instytucji Wilczą Jamę. Byłam tam ostatnio w ramach szkolenia. Mają świetna banię, a nieopodal jej strumyk. Jest tam też zagroda z dzikami. Po raz pierwszy miałam możliwośc obserwacji z bardzo bliska tych zwierzaków. zaskoczyła mnie ich...delikatnośc. Poruszaja się jak baletnice. W Wetlinie polecam Łukę, Pod Berdem no i Karczmę wędrowca i ich danie cieszące się już dużą sławą czyli naleśnik gigant. W Wetlinie jest też zcertyfikowany Leśny Dwór. W Dołżycy klimat jest przedni w Cieniu PRL. Ostatnio na spotkaniu założycielskim izby gospodarczej w rzeszowie Mirek zrobił furrorę. W Smereku Smerek. W lecie jest tam stadnina koni. Ceny umiarkowane. Acha i basen. W Cisnej polecam Perełkę. Tam to karmią. Jak głodny przewodnik wpada na słówko to od razy dostaję np. fenomenalną jarzynową lub równie dobre gołąbki z grzybami. To Poza PAN parksem ale warto wstąpić. Znakomity ośrodek w Bystrem, gwarantuję tam nie pozwolą Ci się nudzić. W Zatwarnicy jest remontowany Hotel Zatwarnica. Dam też przewspaniale karmią. Czynny bedzie dopiero latem. Miom zdaniem jednak najlepsza kuchnia jest w Unitrze w Polańczyku. W lecie polecam ich przystań. A tam pstrągi. Najlepsze zaś wino grzane jest w Stanicy. Tam też dają dobre desrery. W Lesku Zamek, Herbaciarnia i zielony domek z ciachami. wymieniać mogę jeszcze długo.

Odpowiedz z cytatem