Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Współpraca

Mieszany widok

Na forum od
    09.2005
    Rodem z
    Stalowa Wola /Kraków

Domyślnie Współpraca

Witam wszystkich serdecznie!
    PIszę magisterkę o Bieszczadach. Pewnie nie pierwsza taka praca i nie ostatnia. Ja akurat spróbujespojrzeć na Bieszczady od strony rozwoju regionalnego, sieci współpracy pomiędzy przedsiębiorcami. Proszę, napiszcie czy właściciele gospodarstw agroturystycznych i lokali oraz przeróżnych obiektów turystycznych sobie jakoś pomagają, czy można łatwo dostać informację, i tego typu przejawy pomocy sąsiedzko-ludzkiej...
    Za wszelkie informacje będę ogromnie wdzięczna.
    pzdrawiam
    Aśka

Domyślnie

Pomagają sobie. Z reguły jest tak, że rezerwacje na pokoje masz o wiele, wiele wcześniej a co za tym idzie prędzej czy później zajęty będzie ostatni pokój. Wtedy podsyłasz do sąsiada :D :D
    Być może nie wszyscy, ale na pewno większość tak działa.
    Pozdrowionka!
    Sława Starym Bogom...

Bieszczadnik Awatar KKKrzychoo
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Lublin

Domyślnie

A pomagają sobie, pomagają, a czasem jak mogą utrudniają. A w utrudnianie i antyreklame wciągaja turystów. Hehehehe.... od dawna zatrzymuję się w jednym pensjonacie w Wetlinie i w jednej knajpce w Wetlinie. Jak potrzebowałem pomocy w znalezieniu noclegu bo akurat w "moim" pensjonanie nie było miejsca to zawsze mi pomogli polecając sąsiadów i.... psiocząc na innych. z drugiej strony od innych turystów słyszałem o tym jak straszne warunki mają ci u których ja się zatrzymuje - oczywiście opinie zaczerpniete od niezaprzyjaźnionej konkurencji :D bo nie zbadane osobiście hehehehe :D

Domyślnie

No pewnie zdarza sie i tak. Ci, których znam tak nie robią hehe chyba :D
    Zresztą nie miało by to sensu, turystów do Wetliny i w ogóle w Bieszczady przyjezdza tak dużo, że w sumie to większy problem jest z tym gdzie ich skierować, co by gdzieś zamieszkali.
    No ale wiadomo, ludziska to ludziska. Różnie to w głowach się układa.
    Sława Starym Bogom...

lucyna
    Guest

Domyślnie

Trochę póżno zajrzałam na forum. Z miłą checią dostarczę Ci wiadomości na temat współpracy pomiędzy poszczególnymi podmiotami turystycznymi w Bieszczadach. Ona rozkwita. W chwili obecnej usiłuje przekonac właścicieli obiektów do stwprzenia nieformalnego klastra turystycznego. Oprócz Grupy Bieszczady krórej jestem częścią i koordynatorem istnieja inne grupy z którymi powinnaś sie skontaktpwać. Agencja Turystyczno- Promocyjna Bieszczady Lesko, Fundacja Bieszczadzka Partnerstwo Dla Środowiska w Lesku, Stowarzyszenie Przewodników Karpaty, Grupa Eko Karpaty w Ustjanowej, Produkt Lokalny w Lutowiskach. Oczywiście nie ręczę czy prywatni właściciele biur podróży zdradzą Ci tajemnice handlowe ale spóbować możesz. Życze powodzenia i połamania pióra.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)