...z postu wnoszę że zupełnie nie znasz się na ludziachZamieszczone przez maciek20001
, bo tak się składa że troche po biesach już się wałęsałem i odrobinę informacji na ich temat posiadam jednakże nadal chciałbym powiększać wiedzę na ich temat i dlatego założylem konto na tym forum (ps ilość postów nie świadczy o zamiłowaniu do gór)
... no coż, a jednak :)Zamieszczone przez maciek20001
niestety nie przekonałeś mnie, bo nie jade pierwszy raz jade w biesy w zimie a mój post miał na celu pomoc w wyszukaniu odpowiedniej trasy adekwatnej do warunków - - a propo już po fakcieZamieszczone przez maciek20001
![]()
zgadza się, trudno żeby w zimie były 30 stopniowe upały , a szlaki wyglądały tak iż były przykryte zlodowaciałym śniegiem, natomiast w wewnątrz były miękkie i w tym przypadku przydały by się rakiety śnieżneZamieszczone przez maciek20001
oczywiście też mam zamiar w lecie w dalszym ciągu poznawać szlaki, ale w zimie też jest bardzo przyjemnieZamieszczone przez maciek20001
również ,dlatego nie jechałem pierwszy razZamieszczone przez maciek20001
![]()
bez zbędnych zuchwałości... bieszczady cały czas ulegają zmianie i idąc tym samym szlakiem na można odkrywać to samo miejsce na nowoZamieszczone przez maciek20001
- - - -
tak więc wybrałem się w kilka ciekawych miejsc biesów, jednakże z braku możliwości pobyt trwał jedyne 2 dni : pierwszego wołosate - tarnica - ustrzyki grn, natomiast drugiego rajskie - tworylne

Odpowiedz z cytatem