Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Nowy Gospodarz na Otrycie

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Domyślnie

Tak Piotrze, to ze Studium przedmiotu, miło mi, że trafiłem w Twoje gusta... Niestety, tu na forum dominują fani serialu M jak M :( Do zobaczenia na Otrycie. Pozdrawiam

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Domyślnie

To mam dla Ciebie, Piotrze, jeszcze to:

"Kiedy świat staje"

Zdarza się to bardzo rzadko. Zaskrzypi od ziemska i stanie. Wtedy wszystko staje: burze, okręty i chmury pasące się w dolinach. Wszystko. Nawet konie na łące nieruchomieją jak w nierozegranej partii szachów.
    Ale po chwili świat rusza dalej. Ocean połyka i wymiotuje, doliny dymią, a konie przechodzą z czarnego pola na białe pole. Słychać także rozgłośne trzaskanie powietrza o powietrze.

Bieszczadnik Awatar domina
    Na forum od
    11.2005
    Rodem z
    Opole

Domyślnie

No i wybrali faceta :).
    Piotrze mam nadzieję, że to będzie dla Ciebie "raj na ziemi", a nie "raj utracony".
    Obyś nigdy nie żałował. Pozdrawiam
    "Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2004
    Rodem z
    Warszawka

Domyślnie "domina"

Jak taka Jesteś "domina", to czemu nie startowałaś? Czemu żadna z Was nie startowala? "Domina" nad czym? (Nade mną na pewno NIE).
    Klub Otrycki

Na forum od
    11.2005
    Rodem z
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Julo
    Jak taka Jesteś "domina", to czemu nie startowałaś? Czemu żadna z Was nie startowala? "Domina" nad czym? (Nade mną na pewno NIE).
    Mam na imię Dominika - oto bardzo prozaiczne źródło mojego pseudonimu.
    Nie tylko nad Tobą Julo nie panuję - nie panuję nad nikim...niestety często z sobą włącznie.
    Mój post był żartem, którego źródła szukaj w temacie dot. poszukiwania nowego gospodarza.
    Jeśli "Was" miało oznaczać wszystkie kobiety to nie wiem kim w takim razie jest dla Ciebie Agnieszka, która ponoć "startowała".
    Ja nie "startowałam", bo bym nie podołała obowiązkom, z którymi przyjdzie się zmierzyć Piotrowi.
    Nadal szczerze życzę Piotrowi, aby na Otrycie znalazł swój "raj na ziemi".
    Tobie Julo także życzę takiego znaleziska...i nie bądź wredny :) .

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Domyślnie

Dominiko, Julo nie jest wredny, uwierz proszę :) Inna rzecz, że Twój nick tyż mi się cóś nienajlepiej kojarzy. Imię za to przepiękne. Słonka. Krzysztof

Na forum od
    11.2005
    Rodem z
    Opole

Domyślnie

...to już druga osoba
    Przepraszam zatem Wszystkich, którzy czują się urażeni moim postem - nie powinni zresztą, gdyż był to li tylko żart.
    W dalszym ciągu pozostaje we mnie przeświadczenie, że pomimo iż warunki które spełniać musieli kandydaci na nowego gospodarza nie zawierały wskazania płci, to jednak były pewne preferencje. Podkreślam, że to tylko moje przeświadczenie i oczywiście może okazać się bezpodstawne.
    Szczerze mówiąc dla mnie płeć gospodarza nie jest wcale istotna. Ważne, żeby dobrze gospodarzył i aby sam był z tego co robi zadowolony.
    pozdrawiam Domi

Domyślnie Zapraszamy do chaty.

Jasne, żę żart i tak to traktuję. Zapraszamy serdecznie do chaty - może kiedyś pogadamy przy kominku ? :D
    beata
    Klub Otrycki
    www.otryt.bieszczady.pl

Na forum od
    11.2005
    Rodem z
    Opole

Domyślnie

Z zaproszenia chętnie skorzystam. Mam nadzieję,że już niebawem :) .

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2004
    Rodem z
    Warszawka

Domyślnie Dominiko

Bardzo ładnie mi odpowiedziałaś, a ja Cię najserdeczniej przepraszam. Zrobiło mi się naprawdę głupio. I naprawdę nie jestem wredny (tylko czasem złośliwy).
    Jestem ostatnio przeczulony na punkcie obecnej mody na walkę z "nietolerancją". A tu czytam i myślę: "ocho, kolejna nawiedzona feministka". No to bach i odpaliłem, a co się będę bał mody ;-)
    To częściowo Twoja wina. Zgadzam sie z Krissem w całej pełni: takie piękne imię i taki brzydki nick. Mnie się kojarzy z brzydką babą w lateksach i z pejczem w dłoni. Błagam - zmień go szybko.
    I do zobaczenia na Otrycie. Będę miły, obiecuję.
    A z tym chłopem na gospodarza to trywialnie prosta sprawa - nie wiem czy dziewczyna sama poradziłaby sobie z rąbaniem drewna, wodą, zakupami w zimie. Albo z łapaniem bannera na dachu podczas wichury. No i czy nie za dużo by ją kosztowało nawiązywanie "serdecznych stosunków" z miejscowymi.
    Klub Otrycki

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)