Witam wszystkich bardzo serdecznie
Dziękuję wam za wszystkie ciepłe słowa. Za te, które już znalazły się w tym wątku jak i te, które zapewne niedługo się pojawią. Przede wszystkim jednak bardzo dziękuję Igorowi za zamieszczenie tegoż wątku na forum. Będę z wielkim zainteresowaniem go śledził a wszelkie uwagi brać będę głęboko do serca. Postaram się również w miarę możliwości czynnie w nim uczestniczyć.
Julo zdaję sobie sprawę, iż będę porównywany, prawdopodobnie nie tylko z Marasem. Lecz tak jak napisałeś "... Przynajmniej na początku. A jaki on będzie długi, to tylko i aż od Ciebie zależy..." No cóż, mogę tylko obiecać, że starał się będę ze wszystkich sił, aby następnego gospodarza porównywano tylko ze mną. No i jeszcze mały banał - każdy ma jakieś wady...
Do Kriss'a40 - Nie znam Krissa'40 (mam nadzieję szybko poznać)... Bardzo dziękuję za wiersz Herberta. To z tomiku "Studium przedmiotu" - o ile się nie mylę... Bardzo adekwatny, biorąc pod uwagę moją najbliższą przyszłość...
Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i do zobaczenia na górze. Tylko pamiętajcie od maja - Ja tam szef jestem i nikt inny!![]()

Odpowiedz z cytatem