Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Nowy Gospodarz na Otrycie

Bieszczadnik Awatar Ajgor
    Na forum od
    05.2004
    Rodem z
    jeszcze Warszawa

Domyślnie ech Polacy, zawsze z tematu zboczą...

To miałbyć wątek o nowym Gospodarzu!!!

Wydzieliłem wątek feministyczny w osobny temat. Tutaj proszę zgłaszać ew. uwagi nt. Gospodarza :)
    "Bo najważniejsze to żeby być razem" :-)
    Aktualnie - relacja z Azji Środkowej: http://blog.czajka.art.pl
    http://www.otryt.bieszczady.pl
    http://www.poema.art.pl/site/sub_6820.html

Bieszczadnik Awatar domina
    Na forum od
    11.2005
    Rodem z
    Opole

Domyślnie

To nie był wątek feministyczny. Feminizm nie jest synonimem równouprawnienia!
    ...a co się tyczy gospodarza - Niech żyje pan gospodarz! :) :) :) i nowy i stary.
    pozdrawiam
    "Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"

Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Grudziądz

Domyślnie

NIe znam nowego gospodarza nie znalem poprzedniego bywalem na Otrycie za czasow panowania Andrzeja Wiorko :) i jezeli tutaj bywa to serdecznie Go pozdrawiam. Nowo mianowanemu zycze duuuzo sil i wytrwalosci bo kto choc raz byl w Chacie wie, ze jest to nielada wyzwanie aczkolwiek i wiele satysfakcji, na otrzymanie ktorych niewielu jednak stac :) Piotrze zycze aby wlasnie te pozytywy byly na codzien z Toba.

Pzdr. SW

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2004
    Rodem z
    Warszawka

Domyślnie Piotr w maju

Pozwolę sobie na skromne pierwsze wrażenie po krótkim pobycie majowym w chacie z nowym gospodarzem. Jest jak najlepsze. Myślę, że z Piotra będą ludzie. Pierwszej konfrontacji z Marasem nie przegrał. Czy wygra? Na to trzeba tej beczki soli, którą zjadł Maras. Ale początek napawa optymizmem.
    Klub Otrycki

Bieszczadnik Awatar WALDI
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    z pięknej krainy

Domyślnie Powodzenia

Zastanawiałem sie gdzie by tu wepchać ten wątek bo i o rowerze i o gospodarzu Piotrze będzie.
    Sanok - Ustrzyki D-Lutowiska- Smolnik-(Otryt-Chata Socjologa)-Dwernik- --Sękowiec-Rajskie-Polańczyk-Sanok.(155km)
    Na całej trasie od Smolnika do Dwernika łącznie 22km(9 drogą,a 7 od krzyżówki aż na szczyt+6km zjazdu)) spotkałem tylko jedną turystkę i to w momencie gdy już z Otrytu zjeżdżałem.
    Piotrze życzę powodzenia w tym jakże ciekawym miejscu.Samozaparcia
    oraz wielu ciekawych gości.
    Tak na gorąco przekazuję że gdy się dzisiaj na szczycie pojawiłem.
    Pierwsze przywitał mnie pies,który napędził mi sporo strachu.Oczywiście
    nie wiedziałem że on tak przyjaźnie do turystów nastawiony.Gdybym wiedział że tam kogoś takiego spotkam to na pewno przywiózłbym mu sporo kości do pogryzienia. Gospodarz stał przed ogromną stertą drzewa, a w ręku siekiera. Sporo roboty było za nim,a jeszcze więcej przed nim. Nie przeszkadzało mu to przerwać robotę i na herbatkę mnie zaprosić.Skorzystałem z chęcią gdyż mój bak był już pusty gdy na szczyt dojechałem. Pogadaliśmy troszkę,a przy okazji pooglądałem cały dobytek gdyż tam po raz pierwszy zawitałem.Parę fotek zrobiłem z gospodarzem i tak się zastanawiam czy je tutaj wkleić.
    Piotr sympatyczny facet i od dziewczyn mógłby sie nie odpędzić gdy fotki ujrzą w sieci.
    Czas było wracać gdyż droga do domu daleka.Trasa przełomem Sanu fantastyczna,no ale tylko nieliczni mogą to zobaczyć.
    PS.Następnym razem już z żoną tam zawitam gdyż zaproszenie dostałem.Tym razem na piechotkę i z jadłem dla czworonoga.

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2004
    Rodem z
    Warszawka

Domyślnie Fotki z Otrytu

Cześć Waldi. To miło, że podobało Ci się w chacie. Być może spotkaliśmy się, bo bywam często (mnie też się chata podoba). Jeśli nie, to na pewno niebawem. Nigdzie herbatka tak nie smakuje, zwłaszcza, jeśli Ci ją zaproponuje gospodarz. FOTKI ZAWSZE MILE WIDZIANE. Zapodawaj. A co do Piotra, to też jestem o nim dobrego zdania.Z otryckim, Julo.
    Klub Otrycki

Bieszczadnik Awatar WALDI
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    z pięknej krainy

Domyślnie Gospodarz na włościach

Tłumaczyć chyba nie muszę kto jest kim.
    Julo-a herbatka przy palącym się kominku napewno ma jeszcze lepszy smak.Teraz już będziesz wiedział gdzie i czy natknęliśmy się na siebie.
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2004
    Rodem z
    Miami Bicz albo Zoliborz, jak komu akurat pasuje

Domyślnie

Witam Piotrze serdecznie !
    Trzymaj Chate w twardej dloni.
    Z

agemdes
    Guest

Domyślnie gratulacje!

Spędziłam 2 dni w chacie socjologa.. Gratulacje dla Piotrka! Bardzo miło nas przyjął... Podziwam też wytrwałość w dogadywaniu się z psem i kotami, które są nieznośne i lubią sikać gdzie popadnie:) Śpiewać niestety nie umie, tak jak ja, ale tym bardziej podziwiam, że mimo to śpiewał dużo. Zwłaszcza piosenkę o szabli:)

Bieszczadnik
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Warszawa/Zamość

Domyślnie Wyrazy uznania

Zarówno majowy pobyt w Chacie, jak również kilka dni spędzonych tam w czerwcu napajają mnie olbrzymim optymizmem w stosunku do Gospodarza.
    Wokół Chaty jest wzorowy porządek, śmieci zabezpieczone, wszystko poukładane w bardzo rozsądny i ergonomiczny sposób. A w samej Chacie niemal błysk. Wszystko na swoim miejscu. Może trochę "upierdliwe" było szukanie wszystkiego, głównie narzędzi, gdyż wszystko zostało odłożone na swoje miejsce, ale po chwili oswojenia się z nowym ładem, jestem pod wrażeniem.
    Świetny start Piotra w gospodarowaniu. I jestem głęboko przekonany, że będzie tylko lepiej.

Wytrwałości i serdeczności,
    zombie

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)