Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Czy za późno na listopadowe story?

Bieszczadnik Awatar kobieta_bieszczadzka
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie

Zebrawszy się na wyraz szybko, ruszyliśmy własną piersią :D chłonąć czady i biesy i wszystko co się nawinie :)..... Nie mieliśmy, konkretnych planów wyjściowych, poprostu spacer...... Zdobywcami też nie jestesmy.............. Więc nie spodziewajcie sie niesamowitej opowieście o trasach, odcinkach lub bezdrożach jakie pokonałam z przyjaciółmi........:P.......... Co by uwolnic się od tłumów, ruszylismy drogą nie oznaczoną szlakiem....... pewnie wiekszość będzie wiedziała, jeśli określę ją, jako pierwsza w lewo za Nadleśnictwem Wetlina :)..... Cudna pogodna, fajne towarzycho, błoto, błoto a i jeszcze błoto ..... no żyć nie umierać :P :D ..........

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

no i.... co dalej...

Pozdrawiam
    KaHa
    i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D

Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie

no i padł mi wczoraj net w domu, i dzis dokończe :P boksowałam się ze wstawieniem zdjęć przez 2 godziny i poległam na polu bitwy ....... cierpliwości :)

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

nadal z niecierpliwoscia czekam

Pozdrawiam
    KaHa
    i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D

Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie

Tak noga za nogą wleczemy się niebywale, rozpływając się w przyjemnych zapachach lasu i błota :P.... Nie wiem czy tez czasem to macie, nie niesie was do przodu ni cheć zdobywania szczytów, ni pęd jakikolwiek inny, tylko właśnie pochłania takie człapanie, plac plac :) przedmu do przodu... własnie wtedy można zobaczyć dużo więcej .... i zdjęć można narobic :) .... w swym człapaniu okazaliśmy sie zawzięci niebywale, bo przejsciu całej dostepnej drogi, weszliśmy na drogi niedostepne tzn. udawliśmy, iz my stworzenia kopytne :P ..... cholernie trudno się brnie .....jako stworzenie kopytne, za to pięknie sie łączy ten szlak ze szlakiem zjazdowym i o niebo nlepiej człapać .... :P .... Zrobilismy sobie piekne kółeczko, przedzierajac się przez strszliwe krzaczory i inne takie, spedzilismy naprawde cudnie miły dzięń w Biesach :).... uwieńczony zachodem słońca..... odbijajacym się w kufelku zimnego .....
    Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....

Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie

Tak.... nic nie potrzeba więcej.......no może......hehe ...... ale ci....
    Co by uczcić dzień świąteczny, jak co roku w Bacowej kuchni toczą się przygotowania do wieczoru z "pieśnią patriotyczną" w szerokim tego słowa pojęciu :) ... Ja wiem, że wiele osób narzeka na warunki u Stacha i na jego humory, ale dla takich własnie wieczorów warto tam wracac :P i już .... pozawodziliśmy do utraty strun głosowych, popili podjedli różności.... i poprostu tam pobylismy.... tego się nie da niczym zastąpic.... domyslam sie, że każdy z nas ma takie miesjce w Biesach..... do którego lubi wracać.... , które jest można powiedziec, terapią na codzienność.. :) w każdym bądź razie ja mam :)
    Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)