Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Czy za późno na listopadowe story?

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Ruda Śląska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robines
    A to "moje" drzewka z Beskidu Małego...
    Takie pytanko: czy to jest podejście na Leskowiec od strony Gronia JPII
    J.P

Bieszczadnik Awatar kobieta_bieszczadzka
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie

Podchodziłam do tego cały weekend..... :P wena mi uciekła, mam nadzieje, że powróci z poniedziałkiem......... .... Prosze trzymać kciuki i co tylko sie da trzymać .... ........... Czuję, pod skórą , że dziś zacznę tworzyć.....
    Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

trzymamy kciuki i czekamy na wiecej :D

Pozdrawiam
    KaHa
    i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D

Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie Podróżowanie i docieranie

Niby rzecz prosta – przygotować się do wyprawy.... błąd...... szczególnie trudne jest to, jeśli przygotowania powinny odbywać się w Lublinie, przygotowujący jest we Wrocławiu, a cel wyprawy to Biesy........ Ale się udało..... po ciężkich bólach.......wyjechaliśmy nocą........coby dnia oszczędzić.....
    Ponieważ mieliśmy juz ustalone z Bacą, że będziemy o nieprzyzwoitej porze, po dojeździe na miejsce zaczęliśmy sie po cichu ładować do środka ...... Aby nie zbudzić współspaczy po ciemku, posiłkując się latarkami...... przedzierając się, z pełnym objuczeniem, co najmniej na dwa wielbłądy..... przeżyłam szok straszliwy ................... straszliwy na wskroś .............coś obok mnie dyszeć zaczęło okrutnie, a woń powaliła mnie z nóg......... jak wielkie było moje zaskoczenie, gdy po natychmiastowym zapaleniu świateł górnych, ujrzałam wielką ruda mordę ziejącą, całym swym menu dnia poprzedniego prosto mi w twarz......zajmując akurat moje , z góry upatrzone oczami wyobraźni miejsce na legnięcie. Na szczęście właściciel mordeczki był nad wyraz przyjaźnie nastawiony do nowych przybyszów i po ogólnym merdająco – kicającym powitaniu ułożylismy się do snu. Morda owa należała jak się później okazało do Piszczykowego Swetera olbrzyma( jak dla mnie, spokojnie mógł robić za kucyka). :P

Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie Oswajanie

Ranek przywital nas cudnymi zapachami z kuchni ........ czosnek i palone drewno........... pośród ogólnej krzataniny, słychać donośne pochukiwania Bacy, który dopadł swą kolenją niczego nie świadomą ofiarę i komenderuje nią równo ........... otworzywszy jedno oko, zaczynam wyłapywać w czeluściach swej nieświadomości, że oto owe twarde nad wyraz legowisko jest wymarzonym posłaniem w Biesach..... Jak nic szkoda zalegać...... Tym bardziej, że Bacy udała się rzecz naprawdę niesłychanie trudna, a mianowicie w izbie z totalnie nieszczelnymi oknami i ścianą na słowo honoru, gdy za oknem całą noc zimnica straszna panowała, tak dołożył do pieca, że spokojnie mogliśmy latac w samych majtach i udawać, żeśmy w saunie...... warunki absolutnie nie sprzyjające długiemu leżakowaniu... cdn....:P

Bieszczadnik Awatar robines
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    dziura w Beskidzie Małym

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gar
    Takie pytanko: czy to jest podejście na Leskowiec od strony Gronia JPII
    Dokładnie to jest to...zajście ze szczytu Leskowca w stronę Gronia JPII.
    Ale i tak dobry jesteś... :D
    Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.

Domyślnie

W domu ciepło, tylko imaginoskop daleko

Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie

fakt to imagineskopu stanoczo za daleko :P ..... Ale to jest ten fragment opowiesci, który jest wdzięcznie pomijany ..... .............
    Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....

Domyślnie

Czekamy, czekamy

Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie

Teleportując się do kuchni, poczulismy znów jak cudnie jest wchodzić w ten świat "magicznych" zapachów, rubasznego śmiechu bacy i cudnego widoku z okna....:)....... no powiedzmy , przez to okno, które nie jest obwieszone sztucznymi zębami :P (najpewniej tych co obudzili Bacę :P i nie potrafili robić uników). Wgramoliłyśmy sie z Ewą za ławę i rozkoszując się otaczającymi nas miękkościami, liczyłysmy na śniadanko :)........... niestety nasze chłopy, nie wychwyciły delkatnej aluzji :P, więc śniadanie sporządziłyśmy własnymi ręcami :)..... Nie wiem, czemu ale zawsze, ale to zawsze na śniadanko u Bacy są gigantyczne ilości czosnku, w różnych postaciach..... ( w każdej niebywale smaczny :P).
    Jedzonko, pogawędki, wspominki i takie tam inne i zeszło nam kupe czasu...... Za oknem cudna pogoda się zrobiła, wiec niechybnie trza się ruszyć :D ...................

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)