...ok ok....faktycznie moze jest tak ze termin wypadu jest troszke odległy....ale wstepnie mozna juz cos planowac tz ile osob ,termin , miejsca w ktore by sie chcialo byc,trasy itp A co do terminu podaje wczesniej bo nie kazdy ma wakacje a w niektorych zakladach pracy juz teraz sie planuje urlopy Więc wstepnie mozna chyba pewne rzeczy załozyc Po pierwsze termin 24lipiec-5sierpien( mniej wiecej)bo w innym czasie nie mam szans wyjazdu! Po drugie ma to byc czysty wypoczynek i rekreacjia ,czasem dłuzsze trasy(do 100 km ) a czasem male wycieczki(do 50km)nie chodzi mi o to zeby jak najwiecej przejechac ale o to aby jak najwiecej zobaczyc i przy okazji wypocząć jadąc rowerem....raz bedzie tempo szybsze a raz wolniejsze Czyli według zasady nic na siłe!To nie ma byc maraton albo wyscig pokoju....hehehee.PO trzecie trasy po ktorych bedziemy sie poruszac beda to głownie trasy wiodące szosą lub drogami szutrowymi a sporadycznie drogami polnymi lub sciezkami lesnymi Po czwarte noclegi....hmmm....na ta sprawe jestem otwarty ale proponuje noclegi pod namiotem(choc nie wykluczam kwatery)Proponuje dwa miejsca stacjonarne :Cisna i okolice jeziora Solinskiego ( to nie oznacza ze tylko w dwoch miejscach bedziemy nocowac) Napewno przewiduje nocleg na Malej Rawce kolo bacowki(www.rawka.pl) fajnie by bylo rowniez zatrzymac sie w lupkowie w najstarszej chacie w ktorej nic nie ma...hahahaa(www.lupkow.pl)moze jedno dniowy wypad na Słowacje iiwiele wiele innych przyjemnoscii i atrakcji Pozdrawiam:)

Odpowiedz z cytatem