Cytat Zamieszczone przez malo
To chyba dziesięciogłowy smok musiał prowdzic taką grupę
Nie tylko kilkunastu przewodników. Przy obsłudze grupy pracuje do kilkudziecięciu osób. Jest kilkunastu przewodników i instruktorów, muzyków. jednym słowem najwazniejszy jest pomysł na obsługę i logistyka a także duże umiejętności przewidywania. Rajdy w czasie których grupy drepczą za przewodnikiem należą do rzadkości.
Cytat Zamieszczone przez Michał
Tak jak wycofali się z forum "starzy" bieszczadnicy" tak i ja muszę się poddać. Pomimo wcześniejszych deklaracji wracałem jednak - ale teraz poddaję się.
Dla Was to nic nie znaczy - ale dla Nas wiele.
Protestuję. I to z dwóch powodów. Bez Ciebie będzie nudno a poza tym kto będzie w roli adwokata diabła wytykającego błędy i podknięcia. Masz pewną wizję rozwoju Bieszczadów którą szanuję. Powód drugi. Zrozum ochrona przyrody jest dla mnie najważniejsza. Jestem ekologiem, a raczej jestem częścią przyrody. Każdy jej służy jak umie i może.Ja jestem przewodnikiem i tworzę pakietowe oferty oraz programy. Wprowadzam zawsze elementy przyrodnicze. W sezonie martwym uczę się. W chwili obecnej przygotowuję się do oprowadzenia grup poza parkiem na ścieżkach przyrodniczych.
W chwili obecnej przygotowuję się do stworzenia swerwisu internetowego i zapraszam do wspólpracy.