Domina ma rację. Prysznic to masz w rzece. Cały czas bieżąca woda w odpowiedniej ilości. :D
Domina ma rację. Prysznic to masz w rzece. Cały czas bieżąca woda w odpowiedniej ilości. :D
no chyba nie bardzo mi się to podoba.
Czysta toaleta i prysznic bez grzyba to chyba nie jest luksus... zwłaszcza, że za coś chyba płacę
Nie obawiaj się. Wybór bardzo dobry.Toalety o standardzie europejskim i ciepły prysznic zagwarantowany. Piotrową Polanę prowadzi Niedźwiedź i jak rzeczywiście kochasz łażenie pom górach to przyjnmie Cie jak syna.
:)Zamieszczone przez lori meyers
chyba jak córkęZamieszczone przez lucyna
![]()
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
no nie moge nie dorzucić dwóch słów, bo jak Wetlina to "Spanko u Stacha" http://www.wetlina-spanko.szewczyki.com/
ostrzegam!!! tanio, klimatycznie i survivalovo :P :) Niby warunki typowo studenckie i w szczególności dobrze się czują duże grupki :) Z Bacą ostrożnie :) materiał wybuchowy![]()
kobita
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
no właśnie:)
Dziękuję za linka, wziełabym pod uwagę, ale hmm na tyle osób dwa prysznice? i ta wygódka na polu :(
Chyba za stara jestem na takie warunki
Wybór nalezy do Was.............jeśli szukacie warunków studenckich......... to o takich mówimy.......... odrazu mówię, że to survival ...:P Ale lepiej miec pełnie obrazu :P
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
nio mnie ta pełnia przeraża :/
No to odwiedź Dom pod Berdem w Starym Siole. Nie będzie najtaniej, ale będzie z natryskami i komfortem. Ile zapłacisz - tyle otrzymasz, jak mówią Anglicy![]()
Długi
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)