Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Wątek: Równouprawnienie

Gośka
    Guest

Domyślnie dzień feministek

ja myślę, że to BARDZO dobry pomysł. tylko trzeba by to było zrobić juz na prawdę porządnie tzn. faceci nie tylko mają wachtę i gotują obiad (swoją drogą tak drzewiej bywało, w każdej wachcie zazwyczaj był przynajmniej jeden facet do "ciżkich" prac przeznaczony), ale także robią porządki, sprzątają, a wieczorem tańczą na stole z gołymi brzuchami, pięknie wyglądają (porządne mycie, łącznie z głową) a na koniec transportują na górę swoje kobiety, głaszcząc je po główce i zapewniając płyny na rannego kaca

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2005
    Rodem z
    Wyględów

Domyślnie

A już myślałem że zostanę .... od czci i wiary :) ale jak sie podoba to super czekam na dlasze propozycje

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2005
    Rodem z
    Wyględów

Domyślnie

a tylko coś z tymi gołymi brzuchamie to nie do końca złapałem bo ja sobie takich imprez nie przypominam ale to może dla tego że krótko jeżdzę

Gośka
    Guest

Domyślnie

aha, żeby było jak najbardziej "prawdziwie" , to tego dnia facet powinien przed pójściem spać umyć zęby :D i wklepać odpowiedni kremik (wcześniej wiedzieć jaki ma typ cery i jaki kremi jest odpowiedni do tego typu ceru "na noc")

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2005
    Rodem z
    Wyględów

Domyślnie

nie zapedzał bym sie na twoim miejscu aż tak daleko, bo z twojego wywodu można wnioskować, że panie nie powinny myć zębów przed snem co jest moim zdaniem równie nietrafionym pomysłem jak to by tego dnia dziewczyny załatwiały swoje potrzeby fizjologiczne na stojąco
    Wydaje mi sie że włanie w tym momencie trochę na wesoło doszliśmy do wniosku że są jednak między nami (kobietami i mężczyznami) pewne róznice, których nie powinnusmy na siłe próbować wyrównać, aczkolwiek wspomniana wyżej impreza może byc całkiem sympatyczna tylko nie należy popadać w skrajności

Bieszczadnik
    Na forum od
    10.2004
    Rodem z
    Julianow

Domyślnie

No wlasnie, "nie nalezy popadac w skrajnosci...". Wachta z gotowaniem, zmywaniem, sprzataniem, etc. bardzo prosze, zreszta robilem to juz nie raz. Zatanczyc na stole (nawet z golym brzuchem - tylko nie wiem dla kogo to bedzie przyjemnosc) - nie ma sprawy. Ale co my bedziemy przez te pol dnia robic w takiej malej lazience???
    Dla wszystkich starczy miejsca (jesli tylko zechca...)

Bieszczadnik
    Na forum od
    07.2004

Domyślnie

Andrzejku ja bym sobie odpowiedzial na jeszcze jedno bardzo istotne pytanie....
    Poszedlbys ze mna razem w ten dzien wieczorem do wychodka?? Bo sam sie boje
    Ale, ale, ale o coooo chodziiii??????

Bieszczadnik
    Na forum od
    10.2004
    Rodem z
    Julianow

Domyślnie

No nie Synciu, to bylo raczej glupie pytanie, znasz mnie przeciez dobrze, wiec powinienes wiedziec....
    .
    Z Toba - zawsze !!!
    Dla wszystkich starczy miejsca (jesli tylko zechca...)

Domyślnie

Grociu, misiu, po pierwsze nie siedzimy w łazience cały dzień, bo nie ma gdzie podłączyć suszarki i brakuje dużej fajnej wanny na kąpiel z bąbelkami, a po drugie żadna feministka nie byłaby tak nierozważna, żeby chcieć się zamieniać na role) chociażby dlatego, że "rola" jako taka bywa tu przedmiotem ataku.

a po trzecie mamy tu do czynienia z feminizmem z wyższej półki, nie bieganiem w spodniach!!

Domyślnie

chłopaki, widzę że sobie wiele obiecujecie po tych wyprawach, ale muszę rozwiać piękne złudzenia - dziewczyny nie DLATEGO chodzą razem do łazienki:( przykro mi jeśli poczuliście się dotkliwie rozczarowani

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów