A my niedaleko, w Bystrem.Zamieszczone przez iza
A my niedaleko, w Bystrem.Zamieszczone przez iza
20 maja znowu mam Urodziny, więc miło będzie mi je spędzić w cudnej okolicy i miłym gronie!
mAAtylda
Tak więc 20 maja zapowiada się bardzo ciekawie.Zamieszczone przez mAAtylda
W jakiej miejscowości sie zatrzymujesz?
Iza my nie zapomnimy tej wycieczki z przed 2 lat :)) fajnie było ) a co sądziś o śniegu w UG 20 maja tak jak wtedy, bo zdaje się że zima może pociągnąć jeszcze długo i to się da załatwić.
PS My też odliczamy dni ale do 13 maja :)) 2 miesiace i 4 dni :))
Ach ta wycieczka była niezapomniana , te strugi deszczu i mokre majty na zawsze pozostaną w naszej pamięci , chyba jako te które nigdy z pamięci się nie wymazują .
Bardzo , bardzo miłe wspomnienia . Z niecierpilwością czekamy na maj .
Mnieliśmy nawet taki pomysł , aby osobiście zlożyć Wam życzenia w Tym Waszym Dniu .
Niestety wczoraj zostało ogłoszone że 13 maja mój brat osobisty również będzie mieć Swój Dzień , tym samym nasze plany legły .
Bardzo cieszymy się z Waszej decyzji i serdecznie gratulujemy .
p.s.
nawet nie myślcie o zalatwianie na maj zimy ,,,,,,,,,,,,,,, a fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
A ja tak jeszcze wrócę do sedna topiku. Taka sugestia do admina, bo w profilu można wpisać numery ICQ (to ok) dalej... gg, WP kontakt, i Tlen. Może jeszcze Stefan? hihi WP i Tlen współpracują z siecią gg, tak więc teoretycznie można powiedzieć że trochę się to pokrywa. A co z takim Skype, albo mniej znanym Jabberze? hmmm? Może dałoby się zmienić profil tak, aby wpisywane dane były bardziej funkcjonalne?
A może się nie da, i trzeba będzie rozwinąć stopkę?
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki