Malo,
Masz plany kontynuacji zeszłorocznej akcji?
Jeśli tak, możesz podać jakieś info?
G
Malo,
Masz plany kontynuacji zeszłorocznej akcji?
Jeśli tak, możesz podać jakieś info?
G
Ja też jestem ciekaw czy jest jakiś plan na ten rok :)
I może spróbujemy się zorganizować może jakiś termin ???
Zobaczymy czy Ci co tyle mówią pojawią się i pomogą :)
Ps. Trzeba tam zawodowych pilarzy, może na ten rok dało by się coś załatwić w Gminie
z tego co mi wiadomo to jest tam nowy wójt ale mogę się mylić.
Made in BIESZCZADY obecnie Lesko sercem Lutowiska
Ja wchodzę. Jak zwykle mogę mieć problem z czasem. Mam już popodpisywane umowy. Jeżeli nie będzie mnie fizycznie to postaram się pomóc finansowo wykupując cegiełki. Mogę pożyczyć piły takie lekkie którymi sama posługuję się. Także elaktryczną, bardzo lekką, łatwą w obsłudze, waży coś z 1 kg.
Malo,
Gdzieżeś zaginął? Daj mi szanse nie tylko gadać, ale też i coś zrobić… A ja, jako gatunek „biurwa”, muszę coś zaplanować. Nie wiedzieć czemu, inni ode mnie tego wymagają. A że od tych „onych” uzależniona jest moja „micha” i nie tylko, to jakoś muszę ten temat ugryźć. Plizzzzz… Jak już można wywnioskować z mojego wpisu, do pilarzy doświadczonych nie należę. Ale chwasty wyrywać z zacięciem, lub inne tego typu prace wykonywać chyba umiem i jak najbardziej chcę.
Jeśli akcja jest nadal aktualna to za nocleg (może być stodoła z jakimś źródłem wody)chętnie podajmę taką pracę. Większość wakacji (czerwiec-październik)mam wolne.
Ostatnio edytowane przez Trauma ; 19-04-2007 o 18:49 Powód: bo cośtam cośtam
"Noc ci stworzyłem najciemniejszą
byś mogła być bielsza od czerni"
cierpliwości, widziałem sie z Malo w weekend, ponoć wybierał się do gminy, wiec jak wróci, coś naskrobie na forum
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Witajcie Kochani
Przepraszam zainteresowanych za mój dłuższy niebyt, cóż.. życie prywatne nie zawsze na wszystko pozwala w takim tempie jak by się chciało.
Ale właśnie zaczynam wznawiać akcję porządkowo-renowacyjną na kirkucie... no przynajmniej próbuję, o ile będę mógł ponownie liczyć na mniejsze lub większe zaangażowanie tych którzy kochają Bieszczady.
KAŻDA para rąk do pomocy jest szczególnie poszukiwana.
Pierwsza kwestia - termin.
W piątek ustaliłem z Szymonem Modrzejewskim (kamieniarz-Magurycz) datę na
18-28 czerwca 2007. (Niestety Szymon, nasz specjalista od kamienia nie ma już innych możliwości czasowych.)
Druga kwestia - potrzeby logistyczne. Prośba jeśli ktoś ma możliwości pomóc w kwestiach:
- generator prądu (bardzo by przyspieszył prace kamieniarskie, bo na samym kirkucie nie ma dojścia prądu),
- pomoc transportowa (20 i 28 czerwca przydałoby się przetransportować naszego kamieniarza z jego sprzętem, wystarczy osobówka, na trasie Nowica-Baligród).
Właśnie jestem po rozmowie z nowym wójtem Baligrodu p.Robertem Stępniem i widzę że w tematem kirkutu jest jak najbardziej zaangażowany... na tyle że wiele kwestii musiałem szczegółowo tłumaczyć.
Kolejny raz będę prosił o wsparcie w finansowaniu - możliwość wykupu cegiełek (patrz 3 str. tego wątku, przesyłam cegiełki pocztą po otrzymaniu chęci wykupu na prywtną wiadomość lub mejla mieszko1313@op.pl podaję nr konta i po wpłacie odsyłam cegiełkę. Ci którzy juz otrzymali poprzednio to wiedzą).
Jeszcze raz przepraszam za słabe tempo o informacji, wszak dla wszystkich chętnych to już za miesiąc. Sam dałem radę zabrać się za akcję dopiero trzy dni temu. Nie dysponuję też obecnie osobiście netem, więc może nie być tu mnie codziennie. Ale obiecuję że dam z siebie maksymalnie tyle ile mogę.
PS: Bertrandzie, czemu na fotce znowu wyglądasz całkiem inaczej niż Ciebie pamiętam. Zmieniasz swoje oblicza że hoho...
Pozdrawiam ciepło wszystkich
Malo
pozdrawiam
malo :wink:
no masz ci los :/ Mimo szczerych chęci pomocy termin trafił w sam środek sesji :/
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki