no , ludziska-szarpnijmy się jeszcze-BO BEZ CHEMII ANI RUSZ !!!!![]()
no , ludziska-szarpnijmy się jeszcze-BO BEZ CHEMII ANI RUSZ !!!!![]()
Szymonie, moja gorąca prośba... jeśli Ci czas pozwoli, to teraz w okresie finiszu akcji, informuj na Forum o każdej wpłacie, która zbliża nas do celu.
Mam 100% wiarę uzbierania wyznaczonej kwoty, chociaż spodziewałem się, że będzie łatwiej.
Ale jak widać... Forum lubi emocje.
Aż mi trudno uwierzyć, że jest problemem wysupłać 5... 10... 15... ? zł) złotych i udać się na pocztę/do banku/zrobić przelew z komputera (chodzić przecież potrafimy po górach, więc po płaskim i schodach też). Pomijam fakt, że ta szczytna akcja sporej grupie Forumowiczów się nie podoba i mają to w... hmmm ..., ale popierających gorąco namawiam do drobnych wpłat, każda wpłata to bliższy cel i wewnętrzna satysfakcja. :)
Wybaczcie "ciszę", jestem w rozjazdach, ale mamy już 2500 PLNco cieszy niezmiernie
Hmmm, jestem w rozjazdach także dlatego, że poza emocjami związanymi z kasą towarzyszą mi inne emocje, jak najbardziej związane z cmentarzem w Berehach, ale o tym napiszę po 4 V, bo to... trudna sprawa
Dziękujemy za wpłaty. Listy dla darczyńców wkrótce wyślę, znaczy raczej we wtorek, bo dziś już nie zdążę.
Na podstawie swojego domniemania.
"To, że ktoś nie ma zamiaru dawać kasy, nie znaczy, że komuś ta akcja się nie podoba"... to też zapewne domniemanie.
Jeśli uraziłem Forumowicza ,który popiera akcję a nie ma zamiaru dawać kasy, to go serdecznie przepraszam. Jednak namawiam by poparcie duchowe poparł praktycznym.
Reconie, to czy ktoś wspomaga dobrowolną aukcję jest tylko jej/jego prywatną decyzją. Można a nawet należy zachęcać do poparcia ale nigdy, przenigdy! nie wolno karcić ani machać palcem tym, którzy mają inne zdanie. Tu nie sprawdza się zasada kija i marchewki, na tym polu działa tylko marchewka
Jest milion i jeden powodów, które mogą wpływać na decyzję o braku finansowego poparcia dla tej czy innej szczytnej akcji. To, że Ty ich nie widzisz, nie oznacza, że ich nie ma. Jeżeli jesteś zainteresowany mogę przysłać Ci kilka przykładów na PW.
Co napisawszy szczerze zachęcam for(um)owiczów do udziału w aukcjiBrakuje nam jeszcze tylko 500zł, wszak to drobiazg dla nas, prawda?
Czterech panów B.
Pozostaję pod wrażeniem osób, które do tej pory postanowiły wesprzeć Magurycz w jego staraniach, i to w materii, która na pozór wydaje się być odległa, a jednak wywiera wpływ... to wsparcie świadczy o tym, że jest wielu ludzi którzy patrzą na świat szeroko otwartymi oczami i dostrzegają wiele, dostrzegają sens, co nie zmienia faktu, że każdy z nas widzi inaczej i to jest wartość i niech każdy postępuje tak jak mu rozum, serce czy zwykła ekonomia istnienia mówi
Jeszcze tylko 500 zyły, a z resztą poradzą sobie ludzie z: Biecza, Cieklina, Szczecina, Gdańska, Warszawy, Nowicy, Ustrzyk Dolnych, Gliwic i... Finlandii
![]()
za parę godzin będę w Berehach i pozdrowię od was kamienie :):):)
przybyło złotych 30
czyli mamy 2530
jeszcze tylko 470![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki