Eh, Rav.... zamęczasz drobiazgowością. Myślę że zmierzamy w tym samym kierunku, a Ty jedynie się czepiasz formy. Zapewniam Cię że mam dokładnie tę samą intencję która tkwi w Twoim pytaniu.
(Więc prześlę Ci na PW list który napisałem do uczestników dyskusji w wątku o Baligrodzie - szkoda że Ciebie nie było w tamtej dyskusji, to byś dostał od razu info. Jeśli ktoś ma pytania bardziej natury formalnej, niż merytorycznej to bardzo prosiłbym o korzystanie z PW - prześlę każdemu odpowiedź, aby nie zajmować tu wątku wymianą zdań która do niczego nie prowadzi.) Trochę więcej wzajemnego zrozumienia RAV, a nie podejrzliwości. Przekomarzania się, z którego nic nie wynika - już dość było na forum.
Tak na boku Rav, jeśli byś dobrze czytał forum BN, na którym też jesteś uczestnikiem - to byś zobaczył że to, co tu sugerujesz - ja już prędzej zaproponowałem Maguryczowi. Sugeruję skorzystać z opcji: "Znajdź wszystkie posty malo" (na BN), to nie będziesz musiał ponownie zadawać tej samej kwesti w kolejnych jeszcze inaczej ubranych słowach.
-----------
pozdrawiam
malo