Trzeba poprosić Malo o lepsze zdjęcia. Nie wiem niestety jak to na dzień dzisiejszy wygląda.
Trzeba poprosić Malo o lepsze zdjęcia. Nie wiem niestety jak to na dzień dzisiejszy wygląda.
"Noc ci stworzyłem najciemniejszą
byś mogła być bielsza od czerni"
Barni,widać oko masz niewprawne :)Ale aktywiści kirkutowi (dalej nie wiemy którzy..) na pewno Ci wybaczą to fo pa-fota jest dość niewyraźna-przyznaję.
Niestety-w tym roku nie udało mi się zasilić szeregów ekipy renowacyjnej..Nie udało mi się też ruszyć z drugim etapem grzebania w archiwach i korzeniach żydowskich Baligrodzian..ech..życie nie pieści..
Na kirkut natomiast wstąpiłam chwilę temu, chylę czoła przed wszystkimi,którzy w tym roku pracowali na kirkucie- efekty widać.Cieszę się,że to,co tak bliskie mojemu sercu nie nieszczeje.Że ktoś coś robi.Że komuś zależy.Dziękuję.
Kilka fot z 2tyg wstecz dołączam. Ave,konklave! :)
Pozdrawiam-Gosia.
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Cieszyć może to co piszesz.
Ja w tym roku, można zaryzykować stwierdzenie, że wziąłem udział w akcji. Czasu poświęciłem bardzo mało (bo więcej nie mogłem) i dorzuciłem trochę grosza. Ale to co zobaczyłem nie napawało optymizmem (zresztą nie tylko mnie...). Jak widać później poszło lepiej.![]()
Pozdrawiam
Bastek
Bastku M. (czemu na myśl przychodzi mi Pani w grochach?..) - uwierz,że to co zobaczyłeś nie było tym,co zobaczyć mogłeś ponad rok temu.Wszyscy (jacy wszyscy?
) mieliśmy ochotę nawiać w minutę po spenetrowaniu tego buszu.. Fajnie,że pomogłeś.
Trauma - z własnego doświadczenia wiem,że "podkoszenie chwastów" niewiele da. A i chętnych na tego typu akcję "nożyce-grabie" będzie brakowało..Chyba,że kochana pani Dyr. Gimnazjum w Mchawie zorganizuje wypad z młodzieżą jak w poprzednich latach..kochaną młodzieżą rzecz jasnaTrzymam kciuki za taki obrót spraw!
Pozdrawiam-Gosia.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)