Dziękuję za przypomnienie.
Przed chwilą rozmawiałam z Szymonem. Nie mają kasy na niezbędene rzeczy
MAGURYCZ PKO BP
52102010260000110201189554. Dopisek kirkut w Baligrodzie
Miałam być u nich w niedzielę ale zachorowałam.
Dziękuję za przypomnienie.
Przed chwilą rozmawiałam z Szymonem. Nie mają kasy na niezbędene rzeczy
MAGURYCZ PKO BP
52102010260000110201189554. Dopisek kirkut w Baligrodzie
Miałam być u nich w niedzielę ale zachorowałam.
Ostatnio leciał chyba programik o grupie w TVP Rzeszów. Ale nie wiem dokładnie o co chodziło, nie było mnie w kraju.
"Noc ci stworzyłem najciemniejszą
byś mogła być bielsza od czerni"
Faktycznie, było mało kasy w tym roku na niezbędne narzędzia, podobnież sytuacja wyglądała z ilością osób, jednak jak to ujęto:"wykonaliśmy kawał dobrej, nikomu niepotrzebnej roboty"W przyszłym roku mamy zamiar z Malo i resztą ludzi ruszyć całą akcję z większą amplitudą. Pozdrawiam
Poprawka, nie o narzędzia chodzi ale jak to ujeła Lucna "rzeczy".
Wczoraj zajrzalem. Jestem pod wrażeniem... Zmęczyłem się samym myśleniem o waszym wysiłkuKawał roboty! Jak bede na kompie wrzuce fotki chyba ze ktos da od siebie...
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Tak, sporo pracy. We wrześniu chce z Malo podjechać i zrobić dokumentację. Robiłam w sobotę (ostatniego dnia przed wyjazdem) , ale grafiki jakie zrobiłam zmył deszcz niestety heh' Szymon ma podesłać zdjęcia, napewno będą tu zamieszczonepozdrawiam
![]()
kiedyś było coś takiego jak "opakowanie zastępcze" to ja w takim razie takie "zastępcze fotki" podrzucam... Na rysowanie czasu mi nie stało.
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Oto jedna część zrobiona przez nas..
Nieźle, widzę że to coraz lepiej wygląda. Tylko czemu nikt nie zamieścił na czas na forum informacji kiedy jest akcja? Z tego co widziałam rąk do pracy jednak brakuje.
"Noc ci stworzyłem najciemniejszą
byś mogła być bielsza od czerni"
W tym roku organizował to Magurycz ( tj. Szymon) stąd też nikt nie umieścił info o akcji na kirkucie na forum ,bo Magurycz ma niewiele wspólnego z forum bieszczadzkim, Oni mają swoje forum, pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)