Nie będę się rozwodził. Szymon niczym Salomon jednym machnięciem "pióra" zawyrokował i... jest to wspaniałe machnięcie.
Jako, że gdzieś na poczatku trąciłem kamyk w tym temacie to i po "wyroku" Szymona chciałbym do Szanownych Bieszczadników płci obojga i wszelkiej nacji zaapelować o wpłaty ile kto może na konto
Nr konta (PKO BP): 52 1020 1026 0000 1102 0118 9554
STOWARZYSZENIE MAGURYCZ
Nowica 13, 38-315 Uście Gorlickie, Polska
Dopisujmy hasło "Berehy Górne"
O cmentarzu w Berehach Górnych nie ma co pisać bo każdy go mijał, oglądał i przystawał. Dla każdego jest blisko. Teraz będziemy mieli okazję coś dla niego zrobić. Bieszczady dawały i dają nam tyle radości... teraz czekają na nasz grosik.
Możemy sobie powiedzieć, że to Akcja Forum Bieszczadzkiego. Każdy do tego się może przyłączyć i każdy może mieć zaszczyt w niej uczestniczyć.
Szymonie, prośba byś co miesiąc dał sygnał tutaj jak traktujemy Akcję.
Dokładnie to miałem na myśli, chociaż zbyt precyzyjnie to nie wyszło. :)
Wiecie...
zaraz, zaraz, wybaczcie najpierw ciszę, taka natura człeka, co po cmentarzach nieustannie peregrynuje.
Cieszycie mnie ogromnie, przeogromnie, KAMIENIE TEŻ SIĘ UCIESZĄ, znaczy, że nagrobki od których dla mnie wszystko się zaczęło, a które - przede wszystkim - są fascynujące i są pamięcią, która mówi, są także w waszych głowach i oczach.
Zatem, aby usystematyzować raporty daję znak pierwszy, dziś, 12 XI P.Б/A.D. 2009:
- na konto Magurycza wpłynęło 300 PLN (dwie osobne wpłaty), a to już 10% potrzebnej kwoty!!!
RADOŚĆ!!!
DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO LUDZKIEGO I KAMIENNEGO SERCA! OBY TAK DALEJ DOBRZY LUDZIE!
Przy okazji: prace w Berehach zamierzamy wykonać na przełomie IV i V 2010.
Czyli czasu sporo jeszcze, ale... nie zapominajcie.
A jeżeli ktoś chce być gdzieś (choćby tu) publicznie wymieniony jako donator, to proszę dać mi znać! I bardzo proszę, aby tak jak zrobili to pierwsi, tytułować wpłaty "Berehy Górne". Będzie jasność i porządek dzięki temu.
JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ!!!
sz
Ranyyyyy, miałem napisać 12 XII dopiero, ale... NIE WYTRZYMAMMIŁY WIELCE SZOK... na konto Magurycza wpłynęło kolejne 400 zyły, co daje w sumie 700 zyły. Ranyyy, przyznam, że nie spodziewałem się takiego obrotu rzeczy. Radość ogromna!!!!!!!!!!!! OBY TAK DALEJ
![]()
SUPER !! ...Oby tak dalej ! Oby do wiosny ...!
Ano- dobrze prawisz-by śnieg nie zasypał zapału.zimno nie oziębiło wrażliwości..
Szymon, widziałem, że na twym rodzimym podwórku konkurencja Ci rośniehttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...0846328f6.html
Ostatnio edytowane przez Recon ; 04-12-2009 o 23:36 Powód: poprawa błędu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki