a co sie wogole dzieje z adminami???? zaglądają utaj?? Czekam na decyzje, z niecierpliwoscią! Chetnie włączę się w przygotowania.. niestety tylko na odległość... więc jeśli mogę się na coś przydać... czekam na kontakt.Zamieszczone przez Lupino
a co sie wogole dzieje z adminami???? zaglądają utaj?? Czekam na decyzje, z niecierpliwoscią! Chetnie włączę się w przygotowania.. niestety tylko na odległość... więc jeśli mogę się na coś przydać... czekam na kontakt.Zamieszczone przez Lupino
............i ja też się pod tym głosem podpisuję. ( a wlaściwie to się podpisuje dwoma głosamiZamieszczone przez Lupino
)
Moze najpierw zalozyc temat z lista chetnych tak jak w zaszlym roku bo jak bedzie tylu zainteresowanych co sie do tej pory wypowiedzialo to kimb mozna zrobic wszedzie bez zadnych przygotowan.
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Reprezentuję 4 osoby, które w tym czasie będą przebywać w Bystrem. Noclegi przezornie zarezerwowaliśmy już w lutym i nie możemy tego zmieniać.Zamieszczone przez irek
Mówiąc niezobowiązujaco, chętnie Was odwiedzimy, ale chcielibyśmy się dowiedzieć czegoś bardziej konkretnego na temat programu KIMBu? Chcielibyśmy się też jakoś przygotować.
Niestety nie udało mi sie być na wcześniejszych spotkaniach szkoda w tym roku bym chciał sie z spotkać :D
Ja proponuje
Chatę Socjologa jezeli było by to mozliwe,
a Górne tez spoko czekam na dalszy rozwój sytuacji
Pozdrawiam
Made in BIESZCZADY obecnie Lesko sercem Lutowiska
Boże, nie!!! kimby obchodzą mnie tyle, co zeszłoroczny śnieg. Ale szkoda Chaty. PozdrawiamZamieszczone przez leszczu
Jakby Cię tyle właśnie obchodziły, to byś tu nie zaglądał.Zamieszczone przez Kriss40
Nooo, chyba, że z obawy o Chatę...
bertrand236
Dokładnie
Kimba w Chacie nie będzie, więc sie nie bój, ale myśl mógłbyś rozwinać bo ja nie łapie: znaczy kimbowicze jak na Chate za mało chleją, nie rzygaja gdzie popadnie, myją się, czy cos jeszcze innego? :)Zamieszczone przez Kriss40
Pytasz, stwierdzasz, czy świadectwo sam sobie wystawiasz?Zamieszczone przez Piotr
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki