Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 91

Wątek: V KIMB termin i miejsce

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kriss40
    Pytasz, stwierdzasz, czy świadectwo sam sobie wystawiasz?
    Pytajnik na końcu zdania mówi że pytam i to powaznie całkiem, więc jak jest A to niech będzie B...
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Domyślnie

Be to już było - w Twoim poście... hehe

Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kriss40
    Be to już było - w Twoim poście... hehe
    Nieee no, spodziewałem sie czegos bardziej oryginalnego. Tamto to był mój bełkot - moje świadectwo. Chciałem poznać Twoje
    Piotr

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Domyślnie

No widzisz... więc przeliczyłeś się i niech sprawę zakończy - jak raczyłeś to nazwać - Twój bełkot. Zdrowia

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2004
    Rodem z
    Warszawka

Domyślnie Opinie o Chacie Socjologa

Piotrze,
    Już wiele razy przerabialiśmy na Forum dyskusje o Chacie Socjologa, w których jedni na nią pluli, inni jej zaciekle bronili. Jestem jednym z Otrytczyków. Właśnie wczoraj wróciliśmy z imprezy pożegnalnej Marasa, który kończy swoje gospodarzowanie. Gdybyś mógł być świadkiem wspaniałej, rodzinnej atmosfery, jaka panowała w chacie przez tych kilka dni, może jednak zmieniłbyś o nas zdanie. Maras dostał album z fotkami i wpisami od nas i obejrzeliśmy (laptop, rzutnik) prezentacje o Marasie, przygotowane specjcalnie na tę okazję. Było przesympatycznie. Oczywiście piliśmy - jak to na imprezie, ale, Wiesz - nikt nie rzygał. Co do mycia - nie zaglądam innym w majtki, więc nie wiem. Pewnie jedni się myli, inni nie. Czy to ważne?
    Nie wiem czy w innych chatach panuje taka atmosfera jedności, wzajemnej życzliwości i tolerancja. A Ty wiesz? Pzdr
    Klub Otrycki

Na forum od
    09.2002

Domyślnie Re: Opinie o Chacie Socjologa

Cytat Zamieszczone przez Julo
    może jednak zmieniłbyś o nas zdanie.
    Rzecz w tym że nie muszę zmieniać zdania o szeroko rozumianej Chacie, bo jest ono pozytywne, nie przypomnam też sobie abym kiedykolwiek pluł na Chatę - owszem mogły się zdarzyć cierpkie uwagi przy okazji dysput sprzed 2 lat, ale przyznasz że na ówczesna opinię (części bo nie wszystkich przecież) sami zapracowaliście, nie warto do tego wracać i nie wątpię ze teraz pracujecie na znacznie lepszą.
    Nie wchodze też na "drzewo" czy do działu "Chata Socjologa" wtryniając się między wódke i zakaskę nie mając jednoczesnie nic mądrego do powiedzenia. Nie wpraszam się na kolacje brydżystów by głosno manifestować niechęć do brydża. Owszem, mój post był byc może niezbyt grzeczny (choć był w pewnym sensie skrótem myślowym) jednak to nie ja zacząłem w tym wątku temat Chaty w formie również niezbyt jasnej , natomiast prowokator potem nie ma odwagi uzasadnić swojej wypowiedzi i daje dyla. A gdzie daje dyla? Na "drzewo wiadomości" (po wsparcie? by wywołać kolejne niepotrzebne dyskusje?):
    http://drzewo.otryt.bieszczady.pl : cytuję:

"[ 27.03.06; 08:55 ] v20-s1.itpp.pl
    Kriss : Witam. Pozdrawiam uczestników i wyrażam głeboki żal z powodu mojej nieobecności. NA forum, przy okazji głosowania nad miejscem corocznej imprezki p. kimb, poruszona została znów Chata nasza. Polecam lekturę - zwłaszcza posty Piotra... Pamietacie, przerabialismy to juz dwa lata temu.... Żałosne."

To kto Twoim zdaniem poruszył temat Chaty i kto tu jest żałosny?
    Piotr

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Piotrze ja rowniez sie z Toba zgadzam... chata "zapracowala" na takie okreslenia jak wymieniles.

Julo pytasz czy sa chaty z klimatem- sa i znam takich kilka w BN

Pozdrawiam

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr
    Nie wpraszam się na kolacje brydżystów by głosno manifestować niechęć do brydża. Owszem, mój post był byc może niezbyt grzeczny (choć był w pewnym sensie skrótem myślowym) jednak to nie ja zacząłem w tym wątku temat Chaty w formie również niezbyt jasnej , natomiast prowokator potem nie ma odwagi uzasadnić swojej wypowiedzi i daje dyla. A gdzie daje dyla? Na "drzewo wiadomości" (po wsparcie? by wywołać kolejne niepotrzebne dyskusje?):
    Rzecz w tym, ze ja nie czuję sie prowokatorem. Wyraziłem swoje niezadowoloenie z samego pomysłu, żeby kimb organizować w Chacie. Natomiast Twoja alergia na wszystko, co napiszę na forum jest zastanawiająca. A forma odreagowywania po prostu niegrzeczna. No i jednak zaglądasz na drzewo... hehe. Życzę Ci utzrymania tego karykaturalnego samozadowolenia. Pozdrawiam oczywiście.

Bieszczadnik Awatar damian
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Rybnik

Domyślnie

Panowie.... looozik.... KIMBu w chacie nie będzie... "nie po drodze"... Ten wątek ma służyć konstruktywnej dyskusji na temat KIMBU, jeśli kogoś KIMB nie obchodzi to niech tu nie zagląda... A prywatne żale można w prywatnej wiadomości wylać... HOWGH
    Zapraszam CHETNYCH do wpisywania się na listę!!
    pozdrawiam
    DP

Bieszczadnik Awatar kobieta_bieszczadzka
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie

Panowie, Panowie..... nie czas i nie miejsce...... proszę ładnie się wpisywać i się nie brać za łby :P ....... Jeśli przybędziecie na KIMB będziemy mieli dodatkowa rozrywke :P ....... "zapasy" ..... :) a tak poważnie...... faktycznie mizernie to wygląda.... Przychylam się do terminu, zapisuje mnie i łysego mego ....... .... Chyba lepszym rozwiązaniem będzie osobny post z proponowanymi miejscami i terminem i lista do zgłaszania, zanim ktoś przebrenie przez te 12 stron, żeby byc w temacie skona .... :P ....

p. kobita
    Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)