Widzę, że z Bystrem trafiłem kulą w płot. Propozycję wycofuję.
A co sądzicie o "Zagrodzie Chryszczata": http://zagroda_chryszczata.fm.interi...zata/index.htm
To jest miejsce z klimatem bieszczadzkim.
Widzę, że z Bystrem trafiłem kulą w płot. Propozycję wycofuję.
A co sądzicie o "Zagrodzie Chryszczata": http://zagroda_chryszczata.fm.interi...zata/index.htm
To jest miejsce z klimatem bieszczadzkim.
Zamieszczone przez marekm
19-21.05.2006 to bardzo dobry termin![]()
ale co do miejsca moze jednak głosowanie, jak przy poprzednich KIMB-ach bywało.
ADMIN!!!!!!! gdzie jestes
nie znam..... nie byłem. znaczy, w "Zagrodzie Chryszczata" nie bylem, bo w Smolniku się kiedyś zdarzyło.... chyba jeszcze nie bylo tej agroturystyki tamZamieszczone przez andrzej627
![]()
na zdjęciach wygląda zachęcająco :D
....i lokalizacja zbliżona do Łupkowa
Niewątpliwą atrakcją kulinarną Smolnika są oscypki, ale sery kozie z Krywego .... nie do pobicia. Warta zobaczenia cerkiew, obecnie kościół.
Długi
Wezcie pod uwage jeszcze kilka uwag :)
- osoba zglaszajaca miejsce podejmuje sie tez organizacji kimbu w tym miejscu (dogadanie sprawy z wlascicielem obiektu, wstepna rezerwacja, ew organizacja atrakcji, miejsca noclegowe kazdy juz sobie sam rezerwuje), bo miesc w Bieszczadach mozna wymieniac tyle ile uzytkownikow na forum.
- nie wszystkim kimbowiczom odpowiadaja np warunki schroniskowe chca miec lazienke w pokoju itp, czesc moze przyjechac z dzieciakami, wiec miejsce powinno posiadac roznorodna baze noclegowa
- czesc osob przyjezdza pociagami, autobusami i tylko na 2,3 dni specjalnie na kimb, dobrze by bylo zeby miejsce spotkania mialo jako takie poloczenie ze swiatem
- w razie niepogody obiekt musi pomiescic ok 50 osob
- na miejscu powinien byc sklep jakis bar, nie kazdy zyje na konserwach a i na kimbie moze przybraknac czegos co bedzie trzeba dokupic
- miejsce tez powinno byc dobra baza wypadowa w gory dla niezmotoryzowanych
- czas juz podjac jakies decyzje i uprzedzic ew gospodarza kimbu
to tyle
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Irek,
Rozumiem, że Ustrzyki spełniają wszystkie kryteria, które wymieniłeś.
Jabłonki chyba też?
Ustrzyki spełniają.... (bylem - wiem) ...... Jabłonek nie znam.
Jestem wygodny więc wole Ustrzyki.![]()
Dyskutujemy lokalizację dla IMPREZY - krotkiej (w zasadzie max. 3 dni...) ale treściwej. Dobrze więc gdy nocleg jest blisko ( i ma na przyklad prysznic z ciepłą wodą, coby trudy imprezowe obmyć) , i zaopatrzenie w np.kefir też![]()
Jako postronny widz przyglądajacy sie Waszym przygotowaniom sugerowałbym Wam na serio rozpatrzyc propozycję "Zagrody Chryszczata". Miejsce naprawde klimatyczne i z "duchem bieszczadzkim". Zreszta Długi potwierdzi ( bo jest bywalcem tamtych okolic ) że tereny są bogate w ciekawe miejsca... Gospodarze "zagrody" tez wywarli na mnie bardzo dobre wrażenie...Polecam :) Dobre miejsce na "rykowisko"
PS. Czy ktoś wie czy Henek dalej potrzebuje anteny do CB? Chętnie mu odstapie...
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Ja też jako postronny obserwator zgadzam się z Jabolem :) Miejsce niezłe, ma klimat (cokolwiek to znaczy), dużo miejsca, jeść i pić coś dają, okolica ciekawa, po sery tez blisko :)Zamieszczone przez Jabol
p.s - czy do zajazdu po caryńską wpuszczają z własnym zwierzątkiem, jakby co? :)
Tak nawet dostaniesz ten wrzatek.Zamieszczone przez Piotr
Na poprzednich dwoch edycjach CzartGrania Zajazd ufundowal Pieczonego na ognisku barana, beczke piwa, kilbaski i kaszanke z rusztu.
Ale nie chce byc tu zle odebrany bo jak wiadomo jestem kolega syna wlasciciela zajazdu wiec wycofuje swoja propozycje, prosze je nie brac pod uwage przy glosowaniu. Nie chce na sile nikogo uszczesliwiac.