Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 91

Wątek: V KIMB termin i miejsce

Bieszczadnik Awatar irek
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Dobrze posiedzieć przy Żubrze

Domyślnie Re: Zagroda

Cytat Zamieszczone przez Piotr
    Cytat Zamieszczone przez irek
    Tak nawet dostaniesz ten wrzatek.
    Hehe, czyś Ty aby na pewno dobrze przeczytał co napisałem?
    .
    he he za dlugo chyba przy kompie siedze proponuje nazwac twojego wilka wrzatek .
    ale swoja propozycje wycofuje jak by co
    Iras 7214
    www.bieszczady.net.pl
    www.karpaty.travel.pl
    www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
    Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jabol
    Miejsce naprawde klimatyczne
    Te płaskorzeźby masz na myśli
    Pozdrawiam
    bertrand236

Bieszczadnik Awatar damian
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Rybnik

Domyślnie

hmmmm ciekawe rzeczy piszecie.... ostatni kimb?? bicie piany?? a czy w ogóle jest ktoś chętny by się w tym roku spotkać??Trzy razy niemogłem przyjechać, tera se wszystko poukładałem i ma być kicha!!??NIGDY!!!!!
    Zróbmy w końcu to głososwanie i do roboty! Komitet organizacyjny trza zawiązać, porezerwowac co trzeba... Chyba duch w narodzie bieszczadzkim nie umarł!!??
    Po postach irka i piotra, doszedłem do wniosku że rzeczywiście n.p. Krywe to pomysł Szbyt trudny do realizacji.... W tej sytuacji widzi mi się Smolnik...nie byłem tam od 15 lat (!!!!!)
    Pozdrawiam
    DP

Botak Roku 2017 Awatar długi
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sopot

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irek
    Wezcie pod uwage jeszcze kilka uwag
    Krywe i Łupków mają łazienki, ale nie przy pokojach. To raczej mniej komfortowa agroturystyka. Łupków ma w niedalekiej odległości "Bar pod sosną" w Nowym Łupkowie. Na miejscu kuchenka do dyspozycji. U Tosi można zamówić dzień wczesniej obiad lub obiadokolację - godzina do ustalenia. Można też dogadać się na całodniowe wyżywienie. Ale baru nie ma. Kuchenka do dyspozycji gości w pawilonie jest.
    W Łupkowie chyba nie będzie 50 miejsc noclegowych, u Tosi chyba się pomieści, ale bez komfortu (podłoga, materace). Do Łupkowa dojazd samochodem, pociągiem. Sklep i bar w Nowym łupkowie. Do Krywego- PKS do Zatwarnicy i dalej piechotą. Samochodem stokówką pod Ryli, dalej bezpieczniej piechotą. Sklep w Zatwarnicy. Bar w Sękowcu.
    Zajazdu w Smolniku nie znam. Okolica piękna od Rzepedzi po Smolnik, od Suliły po Maguryczne, Czarne bociany na Jasieniowej itd itp. W tamtym rejonie miała miejsce opisana wcześniej jatka z udziałem lochy i niedźwiedzia.
    A tak na marginesie, u Tosi pod domem ostatnio "urzędowało" 14 wilków. Odkąd Tosia mieszka na Krywem, nigdy czegoś podobnego nie widziała.
    Długi

Bieszczadnik Awatar kobieta_bieszczadzka
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie

już całkiem się pogubiłam :P mam głebokie przekonanie, iz owe małe zainteresowanie tematem kimbu wynika tylko i wyłącznie z zaspania zimowego i wogóle :p....i cała gawiedź zjedzie się na miejsce w podanym terminie.... :) wnosze ponownie prośbę do adminów o wstawienie ankiet do głosowania, co by nam czasu nie zabrakło :) .... można powiedzieć, że czas nagli ... jeśli będę mogła sie przydac przy organizacji, polecam się uwadze...

pozdraviam i już sie nie moge doczekać...

kobta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jabol
    Jako postronny widz przyglądajacy sie Waszym przygotowaniom sugerowałbym Wam na serio rozpatrzyc propozycję "Zagrody Chryszczata"
    Cieszę sie, Jabol, że poparłeś mój pomysł. Znam to miejsce, byłem tam kilka razy przelotem. Miałem przyjemność poznać gościnność właściciela "Zagrody", który przewiózł nas po okolicy UAZem.

Nie jest to jednak formalnie zgłoszona przeze mnie propozycja i w razie, gdyby została zakceptowana, nie mogę zajmować się organizowaniem tam spotkania.

Jabol, czy jesteś rzeczywiście tylko postronnym widzem, czy będziemy mieli okazję się spotkać na KIMBie?

Tak czy inaczej, zapraszamy Ciebie oraz wszystkich dyskutantów tego forum na piwo do Bystrego.

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Ruda Śląska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez długi
    Do Łupkowa dojazd samochodem, pociągiem
    Bardzo mi przykro, ale z tego co wiem w terminie KIMB-u dojazd pociągiem do Łupkowa jest wykluczony. A szkoda, bo strasznie lubię to miejsce

Bieszczadnik Awatar Xiro
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Łódź

Domyślnie

czyli do chwili obecnej wymieniono:
    - Ustrzyki Gorne
    - Krywe
    - Jabłonki
    - Smolnik
    - Łupków

..............a głosowania jak nie było tak nie ma....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Xiro
    ..............a głosowania jak nie było tak nie ma.... Evil or Very Mad
    Kto właściwie organizuje KIMB? Lupino, długi, Irek, Xiro czy adminowie? Dla mnie nie jest to jasne od samego początku.

Ktoś musi się tym zająć bardziej zdecydowanie i wziąć na siebie odpowiedzialność. W przeciwnym wypadku dyskusja będzie się ciągnąć w nieskończoność. Chyba że wszyscy jesteśmy postronnymi obserwatorami, ale w takim przypadku nic dobrego z tego nie wyjdzie.

Domyślnie

Witam.

Proponuję Ustrzyki Górne "Pod Caryńską". Jest to miejsce sprawdzone, dogodne dla wszystkich. Jest sala, pokoje, toalety, miejsce na ognisko, sklep, dobry dojazd i dobre miejsce wypadowe. Termin 19-21.05.2006.
    Proszę o wypowiedź Adminów i Stałego Bywalca - Prezydenta Forum.
    Na pierwszych Kimbach padła propozycja, aby miejsce i termin po wypowiedziach Forumowiczów ustalało grono założycielskie + Admini (ok 10 osób). Po konsultacjach proponuję aby wprowadzić to w życie. Jednak z drugiej strony podejmowanie decyzji jest trudne i pociąga za sobą odpowiedzialność.

pozdrawiam

J . Lupino

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)