Cytat Zamieszczone przez Piotr
Cytat Zamieszczone przez Julo
może jednak zmieniłbyś o nas zdanie.
Rzecz w tym że nie muszę zmieniać zdania o szeroko rozumianej Chacie, bo jest ono pozytywne, nie przypomnam też sobie abym kiedykolwiek pluł na Chatę - owszem mogły się zdarzyć cierpkie uwagi przy okazji dysput sprzed 2 lat, ale przyznasz że na ówczesna opinię (części bo nie wszystkich przecież) sami zapracowaliście, nie warto do tego wracać i nie wątpię ze teraz pracujecie na znacznie lepszą.
Nie wchodze też na "drzewo" czy do działu "Chata Socjologa" wtryniając się między wódke i zakaskę nie mając jednoczesnie nic mądrego do powiedzenia. Nie wpraszam się na kolacje brydżystów by głosno manifestować niechęć do brydża. Owszem, mój post był byc może niezbyt grzeczny (choć był w pewnym sensie skrótem myślowym) jednak to nie ja zacząłem w tym wątku temat Chaty w formie również niezbyt jasnej , natomiast prowokator potem nie ma odwagi uzasadnić swojej wypowiedzi i daje dyla. A gdzie daje dyla? Na "drzewo wiadomości" (po wsparcie? by wywołać kolejne niepotrzebne dyskusje?):
http://drzewo.otryt.bieszczady.pl : cytuję:

"[ 27.03.06; 08:55 ] v20-s1.itpp.pl
Kriss : Witam. Pozdrawiam uczestników i wyrażam głeboki żal z powodu mojej nieobecności. NA forum, przy okazji głosowania nad miejscem corocznej imprezki p. kimb, poruszona została znów Chata nasza. Polecam lekturę - zwłaszcza posty Piotra... Pamietacie, przerabialismy to juz dwa lata temu.... Żałosne."

To kto Twoim zdaniem poruszył temat Chaty i kto tu jest żałosny?
Do Krissa

Powiedz tak z reka na sercu ile ty razy byles na Otrycie ze nagle jestes takim aktywnym "Orytczykiem" ?

Dlaczego wg Ciebie np KIMB nie moze odbyc sie na Otrycie i czy zsiadasz w "radzie nadzorczej Otrytu" ze wyrazasz swoj sprzeciw?

Dlaczego robisz antyreklame "Chacie" swoimi wypowiedziami? (Z tego co mi wiadomo i mozna bylo kiedys wyczytac chata zmienila swoj wizerunek i jest goscinna i otwarta dla wszystkich, chyba ze to tylko blef? bo wyzej czytamy stwierdzenie "Chata nasza".)

Dlaczego masz takie zle zdanie o KIMBie skoro na zadnym cie nie bylo?