Ostatnio byłem na parkowym spotkanku gdzie takowe budowle przedstawiano i ich lokalizację, więc nic więcej o lokalizacji nie szepnę, bo i wybór miejsc na coś takiego niewielki jest![]()
Ostatnio byłem na parkowym spotkanku gdzie takowe budowle przedstawiano i ich lokalizację, więc nic więcej o lokalizacji nie szepnę, bo i wybór miejsc na coś takiego niewielki jest![]()
Marcin
Jabol :
To dobry strzał.te drzewka i droga w tle... w pobliżu są zwitki asfaltowe i widok na biust carycy? strzelam:) a z tego parkingu idzie sie do pttk rawki?
Marcin nie chce zdradzić lokalizacji, na mapach też jeszcze chwilę nie będzie, pozostaje tylko organoleptycznie rozpoznać i nie dać się zaskoczyć.
Brogi są w górach. Kiełczawa, Wola Michowa i sródleśne polanki w okolicach otrytu... I wiele innych miejsc na ktore nie chcę zwracać uwagi narodu... Zaczniecie zwracać na nie uwage to sami sie zdziwicie ile ich jeszcze jest:)
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
gdzie to i co to
Lesko to i kamień to postawiony ku pamięci Józefa Piłsudskiego. Data na kamieniu to data śmierci JP.
Czterech panów B.
się zgadza, zawsze mnie intrygowalo jak ów kamien przetrwał przez wszyskie lata (przez jakiś czas był chyba pomalowany na szaro), dodam jeszcze że w okolicy liczne odwiery mineralne są.
z tego co wiem są 3 takie w UG (sam widziałem 2), 1 na Przełęczy Wyżniańskiej (to tez widziałem) i 1 w Bukowcu :d, ponoc jest jeszcze pare w planach do zbudowania
Raczej witraż-intrygujące!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Bankowo się po tyn czymś chodzi.
bertrand236
Aktualnie 5 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 5 gości)
Zakładki