Cyryl napisał
Witam Cie na forum. Całkiem dobre wejście. Ten portret rzeczywiście istnieje na ścianie tuż obok drzwi do GOPR-ówki.Co do zagadki 18, czyli portetu Władka Nadopty, to to zdjęcie zostało chyba po prostu zrobione w Chatce Puchatka
Cyryl napisał
Witam Cie na forum. Całkiem dobre wejście. Ten portret rzeczywiście istnieje na ścianie tuż obok drzwi do GOPR-ówki.Co do zagadki 18, czyli portetu Władka Nadopty, to to zdjęcie zostało chyba po prostu zrobione w Chatce Puchatka
rzecz jasna trafiłaś LucynkoZamieszczone przez lucyna
Ja Cie na nic nie nabierałem, a tym co nie byli widok z góry dla zachęty. Warto wejść tak dla rozgrzewki...
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
...i jeszcze jedna zagadka (nr 117) z peryferii bieszczadzkich...Gdzie znajdyje sie ta bieszczadzka chatka dla CKM-u?
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Czyżby tej chatki dla CKM-u nie należało szukać idąc wzdłuż Sanu, najlepiej na odcinku Sanok - Lesko
Zagadka Nr 25 p.t. ..gdzie Janek zaparkował swój czołg ? istniała tylko 18 minut do czasu jak WojtekR rozwalił ją jednym słowem
Mam nadzieję że następna zagadka też zostanie tak szybko rozpracowana.Baligród
Zagadka Nr 27
Co to za tablica i gdzie to jest ???
tunel w łupkowie-7. 11.1946Zamieszczone przez Henek
Cześć Jabol. Trudna zagadka znam dwa podobne obiekty. Tu może być Zwierzyń. Wiem , że nie oszukujesz. To był taki zart przewodnika który biedził się przez kilka minut usiłując zgadnać czy to jest Kamień nad Jaśliskami czy nad Rzepedzią. A to się okazuje że to Podkamionka. Ta scieżka to jest spacerowa wytyczona z tego co wiem przez Staszka Orłowskiego. On to własnie przybliża te okolice turystom i chwała mu za to. Uwielbiam te tereny. Są prześliczne. Byłeś po drugiej stronie na Berdzie? Tam też jest ślicznie.
Nie nieZamieszczone przez WojtekR
znowu nie trafione a myślałem że tak spaliłem z tym pytaniem he heZamieszczone przez Doczu
Gratulacje Malo :)Zamieszczone przez malo
Made in BIESZCZADY obecnie Lesko sercem Lutowiska
Cos innego ale pewnie dla was łatwego, idąc na jaki szczyt miniemy to miejsce :)
Made in BIESZCZADY obecnie Lesko sercem Lutowiska
Idąc na Połonine Caryńską z Ustrzyk Górnych?Zamieszczone przez leszczu
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Aktualnie 6 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 6 gości)