Z dala od dróg, od zabudowań, przy znakowanym szlaku, na wysokości pom. 900 - 1000 mnp. rośnie nie wiedzieć po kiego takie oto:
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Ale z Ciebie Old Shatterbmillerhand :) Wytropiłeś czas i miejsce rewelacyjnie - brawo! Są to okolice Strybu - żelastwa i okopów faktycznie dostatek, ale taki detalik na drzewie wypatrzyłem tylko jeden, więc myślałem, że może ktoś też się o niego kiedyś wzrokiem potknął. Ja wtedy szedłem tym szlakiem dopiero po raz trzeci, ale po raz pierwszy w porze bezlistnej, więc się dużo więcej rzeczy ukazało niż za zieloności.
P.S.
A teraz właśnie nadszedł piękny czas na różne takie co wyłażą po zimie...podmurówki, piwniczki, groble, młynówki - miodzio!
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 24-03-2010 o 20:19 Powód: rozmarzyłem się peesem :)
Czy to bunkier Lini Mołotowa...?
Gdzie to jest?
Podpowiedź: to jest obok tego
Bóbrka ?
Aktualnie 5 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 5 gości)