Wow, cieszę się jak mały. Dwie zagadki tu odgadłem.Zamieszczone przez Henek
A Koliba to jedno z tych miejsc na ziemi do których zawsze będę wracał. Choć boję się pomysleć co będzie gdy ją przebudują. Tak się do niej przyzwyczaiłem.
Wow, cieszę się jak mały. Dwie zagadki tu odgadłem.Zamieszczone przez Henek
A Koliba to jedno z tych miejsc na ziemi do których zawsze będę wracał. Choć boję się pomysleć co będzie gdy ją przebudują. Tak się do niej przyzwyczaiłem.
pozdrawiam
malo :wink:
odp do nr 32
Tak, tak . Trzeba wiosną uważać na niedzwiedzia - strażaka
Wiadomo już gdzie.
Jaro podpowiedziałNastępna zagadka wymaga kombinacjiDwernik
Nie będzie to pytanie - co to jest - bo każdy widzi że jest to wspaniały wóz terenowy
Pytanie : kto jest właścicielem tego cacka ?
Bross ???Zamieszczone przez Henek
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
Cześć!
Dosyć dawno mnie nie było na forum. Teraz wszystko nadrobiłem. Gratuluję Zwycięzcom. Wiem już, że nie urodziłem się z aparatem w ręce ale pozwalam sobie zamieścic ten obrazek. Nie mam nic więcej ale może coś podpowiem później. Wydaje mi się, że jest to dosyć trudne więc dla zwycięzcy funduję sześciopak browarków. Barnaba nie bierze udziału w zabawie
:D . On wie
Pozdrawiam
bertrand236
Zagadka z terenówką
Robines piszea te trzy pytajniki na końcu świadczą dobitnie że to próba trafienia. I to celnego trafienia.Bross ???
To jest właśnie parking Brossa (w Teleśnicy Oszwarowej) do którego dopływa swoją krypą z oddalonej o trzy mile (morskie ?) siedziby.
Tu przesiada sie do tej wspaniałej maszyny aby odwiedzić cywilizację.
......... nie wiem już dlaczego tak szybko rozwiązujecie kolejne zagadki.
Mam nadzieje że tak jak napisał Bertrand236przy okazji swojej zagadki tym razem sprawi wiecej problemów.Wydaje mi się, że jest to dosyć trudne
Powiększę pulę zagadek o taką która zawiera detal architektoniczny
Gdzie jest taka niepowtarzalna altanka ?
Chciałam tylko przypomieć, że moja zagadka ze strony 14 nadal nie została rozwiazana![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Żłobek, knajpa obok cerkwi. Trafiłem? ;-)Zamieszczone przez Henek
Pozdrawiam
Bartek
Czterech panów B.
fundamenty schroniska w Nowym Łupkowie (obok baru pod sosną)?Zagadka Bertranda
jeśli nie w Żołobku to może w Lisznej/Cisnej- bar banderoza?Zamieszczone przez Henek
A tak jakoś w zeszłym roku jadłem pstrąga u Bolka w Teleśnicy patrzę a tu nasz "guru medialny" tj.Bross przyjeżdza swoją maszyną żeby chwilę pózniej odpłynąc na swoją ziemię obiecaną...No i tak utkwił mi w pamięci ten wóz 4x4 bo takie wozy lubię,bo sam podobnym się wożę.Zamieszczone przez Henek
![]()
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
Wilcza Jama od tyłu.Zamieszczone przez Polej
A co do mojej zagadki - widzę, że trochę przesadziłem z trudnością. Nie każdy zwraca uwagę na takie detale.
Może ułatwię nieco zadanie, jesli powiem że ten słup jest złamany i na pewno koło niego przechodziła znacząca większość ludzi z tego forum, jeśli nie wszyscy.
Za kilka dni dam opdowiedź, jesli nie znajdzie się śmiałek, który odgadnie moją zagadkę.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)