To może się uda zlokalizować również tą dziurę ?
To może się uda zlokalizować również tą dziurę ?
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 28-04-2010 o 19:59 Powód: zcharakteryzowałem charakterystyczny charakter
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
pod moim avatarem jest odpowiedź![]()
No tak.... tego nie przewidziałem że niektórzy bywają tam więcej niż często.
Zagórz - to jest właśnie to.
Był w okolicy i nie wstąpił...ech
To może jeszcze anegdotka ...Kilkanaście lat temu mieliśmy z rodzinką w Sanoku wizytę włamywacza, mieszkaliśmy wtedy na parterze wielkiej płyty... delikwent zdjął buty, cichutko wlazł na balkon, uchylił drzwi od pokoju i ... wtedy rzuciła się na niego nasza suczka, Aza - owczarek niemiecki... Nagła ucieczka i szok spowodowany tym zajściem - facet zostawił reklamówkę z dokumentami i swoimi rzeczami pod balkonem, co szybko zabezpieczyła Policja... Okazało się że pacjent wyszedł dwa dni wcześniej z ośrodka wczasowego ZK Uherce, i po kilku dniach odnaleziono Go w ów "piwniczce"
Ostatnio edytowane przez trzykropkiinicwiecej ; 28-04-2010 o 21:24
Jak tam byłem po raz pierwszy to nie zauważyłem tego detalu. A Wy? Wypatrzyliście?
![]()
Czterech panów B.
To jest ta budka koło Płaszy?
No i weź tu coś powieś, myślałem, że wszyscy są w górach i zagadka trochę poczekaTak, to obudowane źródełko pod Płaszą.
Czterech panów B.
Bieszczadzkie górki przygotowane są na odparcie niespodziewanego ataku enpla.
W kluczowych miejscach poustawiane są czołgi. Dokładne miejsce lokalizacji objęte jest jednak tajemnicą.
Ale ten wątek jest od odkrywania najgłębszych tajemnic.
Gdyby ktoś chciał pomóc wrogowi (np. Bin Laden) to poda gdzie stoi T-34 z numerem 3 ?
p.s lokalizacja wozu nr 1 już była podawana
Czołg stoi sobie w Medzilaborcach.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki